suzannaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 515 عنوان بی قراری نوزاد برای دندون 216 بازدید | 13 پست سلام دوستان من خواهرم چهار ماهشه و داره دندون در میاره خیلی بی قراری میکنه راه حل واسه اروم شدنش ندارین؟؟؟ 1400/02/05 | 13:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iamsamin عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 3444 خیلییی کم بهش شربت استامینوفن بده در حدی که لثه هاش بهش بخوره لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین لایکم نکنین لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰
suzannaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 515 زوده براددندون ریفلاکسه نه خوانوادگی زود دندون در اوردیم من خودمم میگن چهار ماهگی دراوردم
mehraaaazinnn عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 706 نه خوانوادگی زود دندون در اوردیم من خودمم میگن چهار ماهگی دراوردم دندونی از اینا که باید بذاری یخچال براش بگیرید آروم میشه پسرمنم همینطوری بود دکترشم گفت برای دندونه از بی کسی اینجا پناه آورده ام......کاربر خاموش بودم سه سال دیگه تصمیم گرفتم عضو بشم....
suzannaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 515 بی قراری ۴ماهگی از رفلاکس هست معمولا نه دندون نه اوایل رفلاکس داشب درمان شد رفلاکس نداره همش دهن اب میاره و دستش میزاره تو دهنشو وفشار میده و بی قراری میکنه رفلاکس نداره شیر بالا نمیاره
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 98118 نه اوایل رفلاکس داشب درمان شد رفلاکس نداره همش دهن اب میاره و دستش میزاره تو دهنشو وفشار میده و بی ق ... رفلاکس داره احتمال زیادرفلاکس که فقط بالا آوردن نیست رفلاکس پنهان بچه بالا نمیاره اصلاهمراه چیزی که گفتی ممکنه خوب وزن نگیرهبعد شیر خوردن خودش رو میبره سمت عقب خوابش خوب نیست و عموما سریع بیدار میشههر دوتا بچه های من اینطوری بودن
suzannaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 515 رفلاکس داره احتمال زیاد رفلاکس که فقط بالا آوردن نیست رفلاکس پنهان بچه بالا نمیاره اصلا همراه چیزی ... اخه هم خوابش خوبه هم وزنش
suzannaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 515 رفلاکس داره احتمال زیاد رفلاکس که فقط بالا آوردن نیست رفلاکس پنهان بچه بالا نمیاره اصلا همراه چیزی ... شب ۱۲ میخوابه تا ۸ صبح بیدارم نمیشه
suzannaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 515 شب ۱۲ میخوابه تا ۸ صبح بیدارم نمیشه الان که چهار ماهشه ۸ کیلوعه قدشم۶۸
suzannaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 515 دندونی از اینا که باید بذاری یخچال براش بگیرید آروم میشه پسرمنم همینطوری بود دکترشم گفت برای دندونه بخشید فرقش با دندون گیر معمولی چیه؟
mehraaaazinnn عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 706 بخشید فرقش با دندون گیر معمولی چیه؟ همون خنکی که داره باعث آرامش و مسکن بودن دردشه از بی کسی اینجا پناه آورده ام......کاربر خاموش بودم سه سال دیگه تصمیم گرفتم عضو بشم....