2777
2789
عنوان

شیطنت پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 51 پست
نه اصلا جلوش کاری نکردیمحتی خواب هم باشه میریم اتاق درو قفل میکنیم فکر کنم ذاتش خرابه خیلی شروره&nb ...

نه ذات خراب چيه عزيزم ،ديده مثلا دامن رو بالا بزنه بهش توجه ميكني يا تشر ميزني ،تكرارش ميكنه 

ما خودمون بايد به خودمون سختي بديم تا بچه مون رو تربيت درست كنيم 

بهش توجه كن و باهاش بازي كن 

نه اصلا جلوش کاری نکردیمحتی خواب هم باشه میریم اتاق درو قفل میکنیم فکر کنم ذاتش خرابه خیلی شروره&nb ...

پس باید مراقب باشی  سعی کن با آرامش وطوری که زیاد حساس نشه مانع کارش بشو

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا به دادم برسه بعدا دخترا نیان شکایتشو به من بکنن

وااایی😂😂😂😂😂❤❤❤❤❤

الهی دور شیطنتاش بگردم

کنجکاو و شیطونه خب😂😍

چشم بر هم زدنی مرد کوچکِ من🧒بزرگ‌ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربلند کنم..👪❤
نه ذات خراب چيه عزيزم ،ديده مثلا دامن رو بالا بزنه بهش توجه ميكني يا تشر ميزني ،تكرارش ميكنه  ...

ممنونم

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

اوخیییی😂😂😍😍

شلوارک بپوش عزیزم😁😁😁

من خودم  تاپ و شلوارک میپوشم موهامم بااینکه بلنده خرگوشی میبندم اینجوری گرمم نمیشه😉😂😂😁😂

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
سه روزه وحشتناک گرمه وگرنه ماهم شبا تا هفته پیش پتو مینداختیم انقدر خوشحال بودم که میتونم پیراهنامو ...

ببین یا شلوارک بپوش یام زید دامنت مجبوری ازین شرتکا بپوشی دست هم زد فقط یبار براش توصیح بده بگو زشته اینکار.تو بزرگ شدی ومرد شدی نه باید به جاهای خصوصیع کسی دست بزنی ونه اجازه بدی کسی دست به جاهای خصوصی تو بزنه.اگه اینکارو بکنی خدا ناراحت میشه ودیگه دوست نداره

بعد دیگه واکنش نشون نشده اگه تکرارم کرد هیچ کاری نکن فوقش چپ چپ نگاش کن ولی سکوت کن

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
یه سوال اگه از همون اول بپوشی براش عادی نمیشه ؟؟؟ من همیشه سواره برام اسی از تازگی میپوشی یا همیشه ه ...

پسرای من براشون عادیه

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

این چه حرفیه در مورد بچه ت میزنی 

بچه ست

کنجکاوی کرده شمام ری اکشن نشون دادی بیشتر کنجکاو شده

ذات شرور چیه

اون فرشته ست، پاک و معصوم

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
یعنی از اول پوشیدیم جلوشون ک عادی شده ؟ یا کلا واکنش نشون نمیدن

نه از اول پوشیدم

البته در کل خودم مراعات میکنم 

مثلا لباس خیلی باز نمیپوشم

پسر منم 5 سالشه براش اندام خصوصی رو قشنگ توضیح دادم بهش راجع به این مسائل بگو وتوضیح بده منم همیشه پیراهن ساحلی میپوشم از زیرش هم چیزی نمیپوشم اصلا کنجکاوی نمیکنه 

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
ببین یا شلوارک بپوش یام زید دامنت مجبوری ازین شرتکا بپوشی دست هم زد فقط یبار براش توصیح بده بگو زشته ...

نباید بگه خدا دوست نداره بنظر من بهترین کار اینه با مشاور حرف بزنه 

من وکالت زندگی ام را به⁦❤️⁩خدا⁦❤️⁩داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.