2777
2789
عنوان

شیطنت پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 51 پست

من ب شخصه دوست ندارم لباس زیرم معلوم باشه ...شرتک ها و شلوارک های نخی دارم خنکم هست پسرمم ۵ ساله کاری نداره

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
چجوری اذیت میکنه؟

به لباس زیرم دست میزنه 🤢🤢🤢

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید ولی به شیطنتش خندم گرفت😍😍😊😂😂 بنظرم شلوارک خنک نازک بپوش با تاپ😅

خدا به دادم برسه بعدا دخترا نیان شکایتشو به من بکنن

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
من همين الان شلوار بسيااااااار خنك مدل سندبادي پوشيدم ،پايينش هم كشه 

اره از اینا دیدم فرصت نشد بگیرم حتما باید چندتا بگیرم

دامن چندشم میکنه.

شلوار یاشلوارک نخی وخنک زیاد هست.

بعدم شما کجایید که گرمه؟؟چرا ماهنوز بخاری میزنیم؟؟🤔🤔

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
نمیتونم یه اهه میکنم ته تهش 

اگه دست میزنه یا حرکت نابجایی میکنه حتما اول با اخم و تخم بفهمون بهش کار بدیه اگ زیاد بیخیال باشی شاید همیشه همین کارو میونه بهش بفهمون ک زشته تو این سن کنجکاون نباید بزاری عادی بشه و تکرار کنه 

دامن چندشم میکنه. شلوار یاشلوارک نخی وخنک زیاد هست. بعدم شما کجایید که گرمه؟؟چرا ماهنوز بخاری میزن ...

تهرانیم خیلی گرمه

فعلا پنکه رو راه انداختیم 

شلوارام همه لگینگن گرمم میشه باید برم سندبادی بگیرم چون رو لگ هم حساسه میاد میزنه پشتم

اگه دست میزنه یا حرکت نابجایی میکنه حتما اول با اخم و تخم بفهمون بهش کار بدیه اگ زیاد بیخیال باشی شا ...

ای خدا الانم میخام ناخنشو بگیرم اون میگه من ناخن تو رو بگیرم چرا انقدر اذیته

ناخنمو شکوند

به لباس زیرم دست میزنه 🤢🤢🤢

لابد توخونه روابط عاشقانه زن وشوهری رو دیده وحساس شده وگرنه منم بچه دارم ازکوچکی تاالان گاهی چنین حرکتی نداشتن مراقب باش جلو بچه عشقبازی یا...... ند اشته باشید وگرنه چرا بچه درست میره دامن رابالا میزنه یا دست به لباس زیر مثل سوتین و.... میزنه

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما
ما تهران كولر روشن ميكنيم ديگه جنوب حتما حسابي گرمه

نه ما اصفهانیم.چرا پس اینجا سرده؟؟مخوصا شبا

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
لابد توخونه روابط عاشقانه زن وشوهری رو دیده وحساس شده وگرنه منم بچه دارم ازکوچکی تاالان گاهی چنین حر ...

نه اصلا جلوش کاری نکردیمحتی خواب هم باشه میریم اتاق درو قفل میکنیم

فکر کنم ذاتش خرابه خیلی شروره 

همه کارتون و فیلم هایی که میبینه هم هیچ چیز مشکوکی نداشته

نه ما اصفهانیم.چرا پس اینجا سرده؟؟مخوصا شبا

سه روزه وحشتناک گرمه وگرنه ماهم شبا تا هفته پیش پتو مینداختیم

انقدر خوشحال بودم که میتونم پیراهنامو بپوشم تو هوای گرم لذتشو ببرم که این بچه زد تو حالم