2777
2789
عنوان

شیطنت پسرم

1075 بازدید | 51 پست

چیکار کنم هوا گرمه تو خونه دامن میپوشم اونم بلند یا پیراهن بلند میاد دامنمو میزنه کنار اذیت میکنه

گرما را تحمل کنم و شلوار بپوشم آیا؟ یا باهاش برخورد کنم؟ 

برخوردکردن کنجکاوترش نمیکنه؟ 

نزدیک 5سالشه

😔

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری اذیت میکنه؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

ببخشید ولی به شیطنتش خندم گرفت😍😍😊😂😂

بنظرم شلوارک خنک نازک بپوش

با تاپ😅

چشم بر هم زدنی مرد کوچکِ من🧒بزرگ‌ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربلند کنم..👪❤

نمیدونم گلم. پسر منم ۵ سالشه ولی اصلا براش مهم نیست چی تن منه. از اول عادی برخورد کردم برای اونم عادی شده فکر کنم.🤔

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
حساس نشو حساس شی بدتر گیر میده😄 عادی باش 

نمیتونم یه اهه میکنم ته تهش 

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
یه سوال اگه از همون اول بپوشی براش عادی نمیشه ؟؟؟ من همیشه سواره برام اسی از تازگی میپوشی یا همیشه ه ...

خب زمستونا که شلوارم ولی تابستونا دامنی و پیراهنی

یه موقع پاییز هم گرم بود میپوشیدم میومد میزد بالا

شلواردامنی یانخی بپوش خنکه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧