یادش بخیر بیتاک.البته قبلش یه برنامه بود اون زمان اندروید نیومده بود به اسم پلی تاک.بعدش که اندروید اومد برنامه بیتاک یه زنبور بود.اطرافت سرچ میکرد.چقد باحال بود.اینترنت سرعت بالا میخواس من Eبودم چقدر حسرت هواوی داشتم 3Gباشه برم راحت تو بیتاک.هعی چقدر بی غم وغصه بودم اون موقع
کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...
کلا قبل بی تاک بود..قبل نیم باز هم یاهو مسنجر داشتم
کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...
خدایا همه تو زندگیشون موفق بشن به رویا و آرزو ها و خواسته هاشون برسن منم به چیزایی که میخوام برسم آرامش داشته باشم.💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
یه بار یکی فاصلش باهام صفر بود رفتم پی ویش گفتم اصل بده و ...لامصب داداشم بود باشماره ای که من ازش ن ...
😂😂😂😂
خدایا همه تو زندگیشون موفق بشن به رویا و آرزو ها و خواسته هاشون برسن منم به چیزایی که میخوام برسم آرامش داشته باشم.💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜