2777
2789
عنوان

یادتونه؟؟؟؟؟

100 بازدید | 11 پست

یادش بخیر بیتاک.البته قبلش یه برنامه بود اون زمان اندروید نیومده بود به اسم پلی تاک.بعدش که اندروید اومد برنامه بیتاک یه زنبور بود.اطرافت سرچ میکرد.چقد باحال بود.اینترنت سرعت بالا میخواس من Eبودم چقدر حسرت هواوی داشتم 3Gباشه برم راحت تو بیتاک.هعی چقدر بی غم وغصه بودم اون موقع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قدیمی ترم خخخخ نیمباز چت میکردم

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
اره من چقد پسرا رو اسکل میکردم تو بیتاک میخندیدم هععععی یادش ب خیر    

یه بار یکی فاصلش باهام صفر بود رفتم پی ویش گفتم اصل بده و ...لامصب داداشم بود باشماره ای که من ازش نداشتم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نیم باز هم چت کردم.یادش بخیر

کلا قبل بی تاک بود..قبل نیم باز هم یاهو مسنجر داشتم

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

با یکی دوتا از دوست پسرام توبیتاک اشنا شدم😂

خدایا همه تو زندگیشون موفق بشن به رویا و آرزو ها و خواسته هاشون برسن منم به چیزایی که میخوام برسم آرامش داشته باشم.💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
یه بار یکی فاصلش باهام صفر بود رفتم پی ویش گفتم اصل بده و ...لامصب داداشم بود باشماره ای که من ازش ن ...

😂😂😂😂

خدایا همه تو زندگیشون موفق بشن به رویا و آرزو ها و خواسته هاشون برسن منم به چیزایی که میخوام برسم آرامش داشته باشم.💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜