2777
2789
عنوان

عشق

119 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من دوس دارم شوهرم دوستم داشته باشه ولی رفتارش بده باهام .میگه از این چیزا خوشم نمیاد بلد نیستم ولی بهم خیانت کرده یک حرفای عاشقانه ای میزدش..همش فکر میکنم چطور خرج من نمیکنع..از این فکرا بخدا دیونه شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته واایی چجوری میتونی ادامه بدی منم طرفمو که دوست دارم تا بایه دختر حرف میزنه حرصی میشم

اگه واقعا راهی بود هیچ وقت حاضر نمیشدم خودمو زجر بدم..

به طلاق فکر نمیکنی؟ یا با مشاوری حرف زدی؟

چند دفعه فکرکردم ولی میدونم نمیشه..بخدا دست خودم نیس همش فکر میکنم انگار وسواسه..فک میکنم کجاس ..اگ من نباشم ک راحتتره..شایدم یکی بیاره جای من ..همش میگم واس کسی ک دوستم نداره چرا تلاش کنم بازم نمیشه..

چند دفعه فکرکردم ولی میدونم نمیشه..بخدا دست خودم نیس همش فکر میکنم انگار وسواسه..فک میکنم کجاس ..اگ ...

اخه ببین این واقعا وسواس نیست که وقتی شوهرت علنا با یه زن دیگه ابراز علاقه کرده و میدونه تو میدونی و گفته همینه که هست تو باید احساساتتو کنترل کنی به خاطر خودت باور کن نمیشه با این حرص خوردنا زندگی کرد توهم حق عشق داری

یبار بشین منطقی باهاش حرف بزن بگو که من یه زنم احساس دارم غرور دارم و تو نسبت به من تعهد داری و اگه منو دوست نداری میتونیم جدا بشیم برای بچه هم یه وقتی تعیین میکنیم که بیای ببینیش احساس کمبود نکنه 

واینکه توهم راحت به معشوقه ات برسی چه کاریه که هم منو علاف کردی هم خودتو 

واگه گفت میزارم کنار بدون اینکارو نمیکنه اگه واقعا نمیخواست و زندگیش براش مهم بود از اول نمیکرد 

اخه ببین این واقعا وسواس نیست که وقتی شوهرت علنا با یه زن دیگه ابراز علاقه کرده و میدونه تو میدونی و ...

هیی خواهر ..برام دعا کن اگ این فکرو خیالا برن راحت تر میتونم تصمیم بگیرم...اصلا نمیتونم قبول کنم یکی دیگ رو دوست داشته باشه باهاش حرف زدم میگه تو جای خودتی تو زنمی و ازاین حرفا

هیی خواهر ..برام دعا کن اگ این فکرو خیالا برن راحت تر میتونم تصمیم بگیرم...اصلا نمیتونم قبول کنم یکی ...

باشه حتما ولی اصلا قانع کننده نیست مثل اینه تو بری دوست پسر بگیری بگی تو جای شوهرمی و اونم جای خودش 

اینا فکر و خیال نیست که میکنی با یه مشاورم حرف بزن باز 

ولی بهش بگو که اینجوری زندگی نمیشه کرد بهش بگو من میخوام یه زندگی با ارامش داشته باشم با یه کسی که متعهده حالا که نیست و بهونه میاره که اصلا منطقی نیست من میخوام برم با بچم جایی که این دغدغه از ذهنم بره و بهش بگو توام عشقتو بیار تو این خونه که زنتم بشه دیگه بگوچه کاریه منو معطل خودت کردی