2777
2789
عنوان

شوهرت بچه آخر باشع

203 بازدید | 18 پست

سلام خانوما من قراره با پسری که بچه آخره و تمام مسئولیت های پدرمادرش بر عهده اون هستش ازدواج کنم من خیلی اون شخصو دوس دارم میشه بگید اگه عروس بچه آخر یه خونواده بشم چه مشکلاتی داره؟

ممنون میشم نظر بدید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره تا چ حد وابسته پدر مادرش باشه 

الان برادرشوهر کوچیکه من بچه آخره ولی ب هیچ عنوان وابسته نیس و نمیخاد اصلا تو این شهر زندگی کنه 

عوضش برادرشوهر وسطیم داره طبقه بالا مادرشوهرم خونه میسازه تا ازشون دور نباشه 

پدرو مادرش خیلی پسرو دوس دارن پسر هم همینطور البته منم سیاستایی رو بلدم مثلا گفتم ک باید خونه جدا بشه همینکه من و همسر آیندم قراره که از پدرمادرشون مراقبت کنیم اونا هم یه خونواده پرجمعیت هستن با خود همسرم ۸تابچه میشن و کلی نوه

من همسرم بچه اخره تو پسرا 

ماشالله زیادن اخه😅😅

همیشه ازش توقع دارن 

چون کوچیکتره زیاد بهش اهمیت نمیدن 

با اینکه طرز فکرش از بقیه درست تره 

مثلا در جریان کاراشون نمیزارن اما پول لازم باشه ازش میخوان 

خیلی بستگی به خانواده داره 

بعضیا بچه اخرو بیشترم دوس دارن و لوسش میکنن 

نال ما اینجوریه😐

دوستم چنین ازدواجی کرد و پدرش دراومد . قبل از عقد باید مشخص بشه وضعیت زندگیتون به چه نحویه. چقد وقت آقا در اختیار خونواده خودشه. توجه کن فردا مسایلی مثل آلزایمر و زمینگیری هست و نمیشه همه مسولیت با یه نفر باشه

بستگی داره تا چ حد وابسته پدر مادرش باشه  الان برادرشوهر کوچیکه من بچه آخره ولی ب هیچ عنوان وا ...

خب اینم به من اول گفت که باید توی خونه ای اونا هستن زندگی کنم ولی من گفتم راحت نیستمو اینا ومستقل بشیم اونم قبول کرد ناگفته نمونه که پسره خیلی منو دوس داره و منو خیلی قبول داره وازم مشورت میگیره

ببخشید چرا قرار شد شما مراقبت کنین دلیل خاصی داره

خب خودپسره گفت که بایدازپدرمادرم مراقبت کنم باید هواشونو داشته باشم چون اونا پیر هستن ازم خواست که کمکش کنم منم با بعضی شرطا قبلول کردم هم خودمم دوس دارم که به پدرمادرش احترام بذارم خوبی کنم چون ثوابه وخودم ذاتا  مهربونم

من شوهرم بچه کوچیکه و بشدت وابسته مادر  ولی من مشکلی ندارم چون خودمم مامانمم عشقمه 😂

همسر آیندم هم مادرشو وهم پدرشو دوس داره کلا اونجا هنه ی فامیلاشون همسرمو دوس دارن