2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

177 بازدید | 15 پست

سلام. چطور میشه دقیق تر از روی علائم تخمک گذاری رو فهمید؟؟ زمانی که ترشحات بی رنگ شروع میشه یعنی تخمک آزاد شده یا تازه داره تخمک گذاری انجام میشه؟؟ زمان مناسب برای اقدام کیه؟؟؟

باران کوچولوی قشنگم من و بابایی عاشقتیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اززمان شروع ترشحات یعنی قراره تخمک ازاد شه اگه پریودت منظمه 14روز بعداز اولین روزقاعدگی تخمک گذاریته

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓
کیت بخر 

من امروز صبح ترشح بی رنگ داشتم. الان دیگه واسه کیت دیر نیست؟؟؟ من شنیدم از بعد تخمک گذاری 12 تا 24 ساعت تخمک قابلیت بارور شدن داره. یعنی فقط امشب رو فرصت دارم؟؟؟

باران کوچولوی قشنگم من و بابایی عاشقتیم  
من امروز صبح ترشح بی رنگ داشتم. الان دیگه واسه کیت دیر نیست؟؟؟ من شنیدم از بعد تخمک گذاری 12 تا 24 س ...

عزیزم همیشه از روز ۱۲ تا ۱۷ سیکلت ممکنه تخمک گزاری داشته باشی و ترشح بی رنگ میاد و گر میگیری یعنی در حال ازاد شدنه.و اینکه کیت تخمک گذاری هم پنج تا دونه توشه میتونی ت همین تاریخ ۱۲ تا ۱۷ سیکلت بزاری  و هر وقت پر رنگ شد یعنی فرداش یا همون روز تخمک داره ازاد میشه و اقدام داشته باش همون روز یا قبلش وقتی ک کیت هاله انداخت

🥰🤱🏻
من امروز 12 سیکلمه، دوره هامم 29 روزست.

از امشب شروع کن یک شب درمیون. تقریبا تا 19 سیکل. شش اقدام باید داشته باشی هفته سوم سیکل خیلی مهمتره. از روز اول پری هفته اول حساب کن.