2821
2789

سایت های مختلف هم هست که صفر تا 100 ارز دیجیتال رو بهت میگن کاملا رایگانه

نیازی به کلاس رفتن و هزینه کردن نداره - صفر تا صدش رو میتونی راحت یاد بگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سایت های مختلف هم هست که صفر تا 100 ارز دیجیتال رو بهت میگن کاملا رایگانه نیازی به کلاس رفتن و هزین ...

همینو میخواستم بدونم..من میخوام شروع کنم.ایا لازمه هزینه کنم و بسته اموزشی بخرم یا همین اموزش های رایگان کفایت میکنه و اینکه واقعا این محیط برای سرمایه گذاری امن هست؟

یه مامان نقاش
همینو میخواستم بدونم..من میخوام شروع کنم.ایا لازمه هزینه کنم و بسته اموزشی بخرم یا همین اموزش های را ...

نیازی به کلاس رفتن و  هزینه کردن نیست، سایت های رایگان مطالب مفیدی گذاشتن ، خواستی مطالع کن

تو همون کلاس ها همین مطالبی که رایگان تو سایت های مختلف هستن رو میخوان بهت بگن، چیز عجیب و غریبی نداره

راحته، اگه از صرافی آنلاین خرید کنی، خیالت راحته، اگه سمت این سایت ها و ربات های فیک و جعلی که میگن ارز رایگان میدن نری، مشکلی برات پیش نمیاد و سرمایه ات رو از دست نمیدی و از اطلاعات هویتیت هم کسی سواستفاده نمی کنه