2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چ خوب ک گفته من دیگه نزدیک 20 سالمه توی ماه رمضون پریود میشم باید روزه بگیرم ک بابام متوجه نشه 🤣🤣

وای خوب بهش بگو اینم من خوشم اومد اما خیلی توضیح داد🤦🏼‍♀️

شادترین فردی که تو زندگیت دیدی من هستم 🌈🤩🎉
وای خوب بهش بگو اینم من خوشم اومد اما خیلی توضیح داد🤦🏼‍♀️

اصلا نمیتونم ینی اون چن روز پریودی من بیدار میشدم سحری میخوردم و کل روز روزه بودم 🙈

به تمام آرزوهام قول رسیدن دادم 💪
اصلا نمیتونم ینی اون چن روز پریودی من بیدار میشدم سحری میخوردم و کل روز روزه بودم 🙈

وا چرا البته دخترم خیلی با شوهرم راحت اونروز دکتر بازی میکرد باهاش بهش تنفس دهان به دهان میداد

🤯🤯 من هنوزه که هنوزه چادر سرم میکنم جانماز پهن میکنم نمازمو میخونم که بابام نفهمه بعد بچه ها الان ...

😂

وا چرا البته دخترم خیلی با شوهرم راحت اونروز دکتر بازی میکرد باهاش بهش تنفس دهان به دهان میداد

آخییییییی عزیزم چ خوب. مگه دخترت چند سالشه حس میکنم زود پریود شده البته من خودم کلاس پنجم بودم 

به تمام آرزوهام قول رسیدن دادم 💪
آخییییییی عزیزم چ خوب. مگه دخترت چند سالشه حس میکنم زود پریود شده البته من خودم کلاس پنجم بودم 

خیلی بده زود شدن من خودم زود شدم خیلی بد بود🤕🤕

کاربری سومه😴     خودشم نمیدونه چقد قشنگ میخنده😍😍💓            

نه این تازه کلاس ششم