2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید

67 بازدید | 8 پست

سلام خانوما خوب هستین میگم من وقتی داریم با عشقم(نامزد غیر عقدی) چت میکنیم همش از تو صفحه چتم میره بیرون هر چی میگم چیکار میکنی میگه دستم بند بود چیز خوردم و بهانه بیخود میاره، خسته شدم نیاین بگین بهش شک داری که نه اره بهش شک دارم نگین ولش کن که اصلا منطقی نیست بگین چیکار کنم تا موقع عقد بهش گیر ندم آخه از یه مشاوره شنیدم قبل عقد چیزی نگین

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
چن سالشه

۲۶😔من ۲۳

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشاورت نظر درستی نداده اتفاقا باید اگر مشکلی داری بهش بگی باهاش صحبت کنی اون علم غیب که نداره بفهمه تو داری اذیت میشی با یه لحن خوب و اروم بهش بگو که این تایم تا این تایمتو به من بده درسته اون نمیتونه بیست چهار ساعته در حال چت باشه و دنیای شخصی خودشم داره ولی میتونه یه برنامه ریزی بکنه بگه من ازین تایم تا فلان فری ام 

تو چِه دانی سِرِّ جَهانی مَن زِ آنَم و تو بیرون اَز آنی...
یچی هس شک نکن

انشالله چیزی نباشه

اتفاقا نامزد منم غیر عقدیه  چند باری همینطور شد منم دعوا کردم 😂 ببخشید ولی یا نتو قطع میکردم

نمیدونم چیکار کنم

مشاورت نظر درستی نداده اتفاقا باید اگر مشکلی داری بهش بگی باهاش صحبت کنی اون علم غیب که نداره بفهمه ...

فدات شم