2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

حالا بدی بیشترش اینه که پرسپولیس اینا،بازی داشتن با هند  بعد وقتی ک میان،تمام کرونای هند و میا ...

گفتن تست میگیرن و قرنطینشون میکنن

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

نمیدونم راسته یا نه میگن کرونا افغانی هم اومده اگه هس خدا رحم کنه 

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .
حالا بدی بیشترش اینه که پرسپولیس اینا،بازی داشتن با هند  بعد وقتی ک میان،تمام کرونای هند و میا ...

وای خدا چه وحشتناک

کرونای انگلیسی که اینقدر فاصله بود اومد هند که بیخ گوشمون😖

وای خدا چه وحشتناک کرونای انگلیسی که اینقدر فاصله بود اومد هند که بیخ گوشمون😖

یعنی خدا نگم این چینی ها رو چیکار نکنه،،خرچنگ و قورباغه هارو اونا بخورن،،،کل دنیا جُر اونا رو بکشن،،خودشونم کشورشون وضعیت سفید😑😑