2821
2789
عنوان

😭گناهکار شدم؟

1027 بازدید | 101 پست

من دیشب یه مهمونی دعوت بودم یه مهمونی کوچیک دوستانه ی خانوادگی  عینک نزدم گفتم بزار متفاوت دیده شم یه جفتم کفش پاشنه ۶سانتی پوشیدم ای کاش عینکو میزدم شکل وزغم دیده میشدم اما اینطوری نمیشد  تو مهمونی بایکی از دوستان تو پله ها وایساده بودیم حرف میزدیم که یهو زن داداشم اومد  از پایین پله ها صدام زد گفت لیانا (دختر داداشم )دستشو بریده چسب زخم داری اونقدر حول کردم خواستم بیام پایین یهو نفهمیدم چ شد از پله ها داشتم پرت میشدم پایین پسر خانواده ی میزبان اتفاقی داشت می اومد از پله ها بالا افتادن منو که دید سریع اومد دست منو نگه داشت قشنگ پشتم خورد به پهلوش که جلو افتادنمو بگیره 😭😭بعدشم خندید گفت خانم مراقب باشید🤦‍♀️😭😭کلی از دیشب تاحالا گریه کردمممم ماه رمضونم هست خیرسرم  گناه کردم نخواسته😭😭😭بنظرتون؟ این گناه محسوب میشه؟ توروخدا دارم از عذاب وجدان میمیرم یه نامحرم دستمو گرفت کاش می افتادم له و نابود میشدم ولی اینجوری نمیشد😭😭😭

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کفش پاشنه بلند چرا میپوشی اخه تو ک نمبتونی خودتو کنترل کنی😂ن گناه نیس فک کنم😁

اقاهستم ب کوری چشم دشمنان😂عامو چرا گزارش میزنی😐بچه خوبی باشی میتونی لواشک برداری😊فقط باکلاسا لایک کنند  😂بی کلاسا ریپ نکنند😐😂بترکه چشم حسود اگه من ترکیدم😂

نه مسلمآ قصد ایشونم کمک بوده 

پس مگ اقایی تو موقعیت خطرناک خانومی را نجات میده 

گناهه؟

یا اون خانوم نباید قبول کنه؟؟

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
نه چ گناهی کمکت کرد چون ماه رمضونه زیادی سختگیرشدی 

واقعا؟؟؟😭بخدا نمیدونی چقدر گریه کردما فکر کردم گناه کردم 

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤

🙄گناه نیست🤦🧐

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...