2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشالله خوشبخت باشی همیشه تولدت مبارک گلم

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

مبارک باشه عزیزم

آسمانها ،دریاها،جنگلها و هر انچه که موجود است برای پانهادن فرشته زیبایی به جهان پای کوبی میکنند 

فرشته زمینی شده تولدت مبارک❤🤗😘😍

تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞

ان شاالله امسال ب همه ارزوهات برسی و پدر و مادرت ازت راضی باشند💞

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
مبارک باشه عزیزم آسمانها ،دریاها،جنگلها و هر انچه که موجود است برای پانهادن فرشته زیبایی به جهان پا ...

😍ممنون از شعر زیبات مرسی گلم

اری این نیز می‌گذرد اما به کُندی یک رودخانه یخ زده 

عزیزم 

بهار را با قدم  هایت زیباتر کرده ای 

ممنون که هستی ممنون که به دنیا امدی 

تولدت هزاران بار مبارک 

خدایا به جهت نعمت های بسیاری که به من دادی از تو سپاسگزارم https://harfeto.timefriend.net/16294449164816
عزیزم   بهار را با قدم  هایت زیباتر کرده ای   ممنون که هستی ممنون که به د ...

😍😍😍مرسی عزیزدلم ممنونم ❤️💋

اری این نیز می‌گذرد اما به کُندی یک رودخانه یخ زده 
2823
2791
2779
2792