2789
عنوان

اتفاق عجیب

302 بازدید | 21 پست

من یه ماهه تموم شده رابطم 

دیشب خیلی گریه کردم خیلی 

بعد یهو صبح یه پسری که فقط یه بار دیده بودمش یادم افتاد😑🙁 پسره افتاده تو مخم🤣💔 

خودمم باورم نمیشه 😑

این عادیه یا من مشکل دارم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عادی نیست گل

تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
خیلی ممنون گلم😂😂😂

خواهش😂😅

تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞

چند سالته؟

عزیزم این یعنی اون حسی ک نسبت ب قبلی داشتی عشق نبوده وابستگی بوده

حسی ک به این اقا هم داری عشق نیست اون نیخاد بیاد جای خالی قبلیو پر کنه

عشق خیلی فرق داره قضیش با این رابطه های الکی

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

[QUOTE=187420963]چند سالته؟ عزیزم این یعنی اون حسی ک نسبت ب قبلی داشتی عشق نبوده وابستگی بوده حسی ک به این اقا هم د ...[/QUOT

۲۰ 

نه اخه واقعا به این فکر نکردم هان بیاد تو زندگیم همینطوزی یهو خودش و صحنه ای ک دیدمش تو ذهنم تداعی شد 

وگرنه من ی ماهه اوضاعم خیلی وخیمه و حتی نمیتونم کاری کنم