2777
2789
عنوان

هنوز بهم پیام نداده

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 42 پست
یه چند روز گوشبتو خاموش کن بزا نباشی حضورتو حس نکنه اگه دل تنگت شه میاد ولی اگه نیومد توام سعی کن فر ...

انقد بعضیا بی احساسن ک..

ی مدت با یکی صحبت میکردم در حد دوست معمولی کلا دیگ پیام نداد:/دیگ منم بیخیالش شدم

من برا این ک ی شخصیو فراموش کنم همه چیشو پاک کردم اولش سخت بود ولی ادم عادت میکنه

آره قبول دارم اوایل خیلی خیلی سخت میشه

از مرگم سختر میشه، ولی به مرور عادی میشه

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه پیام بده بهش نه استوری بزار نه پروفایل عوض کن هیچیه هیچی تا خود ش نیومده منت کشی بهیچ وجه شما هیچ کاری نکن اگر نیومد بسلامت  فقط اینطوریه که میتونی بیاریش غیر ازین باشه کلا از چشمش افتادی حالا خوددانی

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
منم همین کارو میخوام بکنم....ولی من باهاش در ارتباط نبودما فقط از دور دوسش داشتم لامصب هر کاری میخو ...

سرتو که گرم کنی میتونی

این پسرا اصلا ارزش اینو ندارن که بخوای بخاطرشون خودتو اذیت کنی

من خودم بدترین عذابو کشیدم 

ولی الان میگم خاک تو سرم، حالم ازش بهم میخوره

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
سرتو که گرم کنی میتونی این پسرا اصلا ارزش اینو ندارن که بخوای بخاطرشون خودتو اذیت کنی من خودم بدتر ...

کاش منم بتونم فراموشش کنم

امروز یه استوری گذاشت اصن دلم کباب شد☹☹☹

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊
انقد بعضیا بی احساسن ک.. ی مدت با یکی صحبت میکردم در حد دوست معمولی کلا دیگ پیام نداد:/دیگ منم بیخی ...

اره خوب حداقل اینجوری تکلیفت مشخص شد

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.
کاش منم بتونم فراموشش کنم امروز یه استوری گذاشت اصن دلم کباب شد☹☹☹

باید ارادتو قوی کنی

هیچ چیزی نشد نداره

مخصوصا فراموش کردن این پسرای نمک نشناس

تقصیر اون نیس ک اون اصن خبر نداره من دوسش دارم

خب چرا بهش نمیگی دوسش داری؟ مگه با یکی دیگست؟ 

خب چرا بهش نمیگی دوسش داری؟ مگه با یکی دیگست؟ 

نه با هیشکی نیس....تا اینجایی که از استوری هاش معلومه نیس به خانواده اشم نگفته کسیو میخواد

دلیل نگفتنم ترسمه..فامیلمه نمیشه بگم

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊
نه با هیشکی نیس....تا اینجایی که از استوری هاش معلومه نیس به خانواده اشم نگفته کسیو میخواد دلیل نگف ...

به نظرم بگو، اگه خودتم نمیتونی یکیو واسطه کن بهش بگه

میشه تو خصوصی صحبت کنیم؟

باشه عزیزم