بهم اگ میحای رابطه رو تموم کن اگ نمیخای تموم نکن برام مهم نیست.
خیلی بهم برخورد و بهش پیام ندادم. اونم دیگه بهم پیام نداد. دارم دیوونه میشم. دلم خیلی براش تنگ شده. استوری که برا اون گذاشتم رو سین کرد اما جواب نداد😧😣
🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم کسی را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟ فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
استوری گذاشتن و پروفایل گذاشتن خیلی خزه که منم متاسفانه گاهی انجام میدم😐 ولی طرف چه رل چه نامزد چه شوهر پررو میشه😑 برا همین جوابتو نداده الان میگه چقدر شاخم برام استوری هم میزارن
میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹
شمارش و پاک کن اگه پیام داد بگو شما؟ تا مث خر بسوزه
من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ❤: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
اگه بخوادت میاد، اگه هم نخواد کلا همچیو بهونه میکنه و اینکه تو بهش اصرار کنی بیشتر ازت دور میشه
تجربشو داشتم که میگم
شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم کسی را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟ فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔