2777
2789
عنوان

یه سوال

175 بازدید | 15 پست

دوستان ، کسی می دونه که محصولات درمالیفت هم تست حیوانی میشن یا نه؟ از وقتی مطالب مربوط به آزار حیوانات توسط برندهای معروف رو شنیدم ، همش واسم سوال شده نکنه چیزایی که من دارم هم تست حیوانی شدن😥

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
خوبن محصولاتش؟

من کرم مای و فلورما و چند تا دیگه قبلاً خریده بودم و استفاده میکردم ، هیچ کدوم به پوستم سازگار نبودن ، من پوستم چربه و با اینکه مخصوص پوستهای چرب می‌گرفتم ولی بعد یه تایمی روی صورتم آب میشد ، ولی این درمالیفت خیلی خوبه ، قشنگ میخابه روی پوست ، راضیم خدارو شکر ، حالا خدا کنه تست روی حیوانات نداشته باشه 😥

پس منم امتحان کنم چون منم پوستم چربه هیچ چیزی ام به پوستم نمیسازه😶

من یه مدل گرفتم که هم ضد آفتابه هم آرایشی ، پس قشنگ هم دردیم!هرچی کرم میزدم چند دقیقه میرفتم توی آفتاب روی صورتم قشنگ وا می‌رفت ، این خیلی خشکه دیرتر وا می‌ره ، وقتی هم که چرب میشه پوستم و با کرم قاتی میشه خیلی تابلو نیست ، کرمای قبلی وقتی میزدم بعد یه چند دقیقه انگار روغن زدم روی صورتم اصن یه وضعی!