2777
2789
عنوان

یه سوال

175 بازدید | 15 پست

دوستان ، کسی می دونه که محصولات درمالیفت هم تست حیوانی میشن یا نه؟ از وقتی مطالب مربوط به آزار حیوانات توسط برندهای معروف رو شنیدم ، همش واسم سوال شده نکنه چیزایی که من دارم هم تست حیوانی شدن😥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
خوبن محصولاتش؟

من کرم مای و فلورما و چند تا دیگه قبلاً خریده بودم و استفاده میکردم ، هیچ کدوم به پوستم سازگار نبودن ، من پوستم چربه و با اینکه مخصوص پوستهای چرب می‌گرفتم ولی بعد یه تایمی روی صورتم آب میشد ، ولی این درمالیفت خیلی خوبه ، قشنگ میخابه روی پوست ، راضیم خدارو شکر ، حالا خدا کنه تست روی حیوانات نداشته باشه 😥

پس منم امتحان کنم چون منم پوستم چربه هیچ چیزی ام به پوستم نمیسازه😶

من یه مدل گرفتم که هم ضد آفتابه هم آرایشی ، پس قشنگ هم دردیم!هرچی کرم میزدم چند دقیقه میرفتم توی آفتاب روی صورتم قشنگ وا می‌رفت ، این خیلی خشکه دیرتر وا می‌ره ، وقتی هم که چرب میشه پوستم و با کرم قاتی میشه خیلی تابلو نیست ، کرمای قبلی وقتی میزدم بعد یه چند دقیقه انگار روغن زدم روی صورتم اصن یه وضعی!