2777
2789

انشاالله ک هرچی به صاحت هست برات پیش بیاد

برای منم دعا کن معجزه بشه توی زندگیم😞

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا ٤٠ روز دعای توسل به نیت هر نیازمندی که میشناسی بخون  ینی هرروز واسه یه نفر. انشالله خدا حاج ...

تو این چهل روز واسه خودم دعا نکنم دیگه؟ 

شما اینجوری حاجت گرفتید؟ 

میشه واسه حاجتم صلوات بفرستید؟ خدایا شکرت..

ان شاءالله خدا گره از کارت باز کنه

التماس دعا

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
تو این چهل روز واسه خودم دعا نکنم دیگه؟  شما اینجوری حاجت گرفتید؟

اخرش ینی روز چهلو یکم واسه حاجتت بخون

من خیلی دعا ها و چله هارو خوندم حتی چله ی سوره ی بقره رو هم انجام دادم ولی این اخری ک دعای توسل خوندم خداروشکر نتیجه داد.

کلا دعا کردن فقط خوندن سوره ها و دعاها نیست باید از گناهات توبه کنی بعد اول واسه ی دیگران دعا کنی و بعد به خدا قول بدی اگر حاجتت براورده شد به خودت مغرور نشی. ینی نگی من ادم خوبیم ک خدا دعامو مستجاب کرده.

نباید بد دهنی کنی. اخر هر دعات سه تا صلوات بفرستی. به نیازمند کمک کنی و در اخر همیشه به خدا امیدوار باشی خدا بد کسیو نمیخاد. مطمئن باش حاجتت براورده میشه واسه خدا اسونه. وقتی خدا یه مشکلو سر راهت قرار میده  میخواد بهش نزدیک بشی.

میشه واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستید❤
اخرش ینی روز چهلو یکم واسه حاجتت بخون من خیلی دعا ها و چله هارو خوندم حتی چله ی سوره ی بقره رو هم ا ...

بعد چهل روز حاجتت گرفتی؟ 

یا تو چله؟

سلام

منم تو این زمان از خوندن 100 تا قل هو الله ( دستورش رو سرچ کنی پیدا میکنی) بعد نماز صبح و قبل طلوع نتیجه گرفتمزمانش یه هفته است.

یکی هم از خوندن سوره صافات که فکر کنم اونم 14 مرتبه بود. 

سلام منم تو این زمان از خوندن 100 تا قل هو الله ( دستورش رو سرچ کنی پیدا میکنی) بعد نماز صبح و قبل ...

تویه یه هفته حاجتت گرفتی؟ 

حاجتت سخت بود؟

فرقی نمیکنه که چه دعایی بخونی

هر دعایی و ذکر و چله ای برداری و از خدا حاجتت رو بخوای قطعا همون موقع اجابت میشه

چون خدا گفته منو صدا کنید تا اجابت کنم شما رو

اما اینکه اون موقع تو به اون حاجت وخواسته نمیرسی برای نتیجه ندادن اون دعا و ذکر نیست

مشکل از خودت هست. چون شاید خواسته تو یه سری زمینه ها و مقدمات رو لازم داشته باشه اول.

باید اول اونا پیش بیاد و درست بشه تا اون خواسته ات اتفاق بیفته. وگرنه در رحمت خدا شک نکن.