بوتاکس زدم میخواستم کسی نفهمه کلی ب دکتر تاکید کردم نمیخوام دیده بشه گفت اصلن دید نداره حالا امشب مهمون داشتم اینقد قیافم و چشام مصنوعی شده بود همش صورتمو قائم میکردم ک یک وقت متوجه نشن ولی بازم از نگاهشون فهمیدم متوجه شدن
وایی منم چهارشنبه زدم... گفت تا دو هفته دیگه اثرش دیده میشه... ولی من شبیه جن شدم... از بس دم ابروهام بالا رفته و کاملا مشخصه... منم نمیخواستم کسی بفهمه😔😔
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
عزیزم به خاطر اینکه جای نا معتبر زدی فدات بشم دفه بعد که میخواستی بزنی حتما برو جای خوب من خودم کلینیک سپید پلاس زدم وقتی زدم انقدر طبیعی برام زد که هیچ کس نفمید بعد الان 8 ماهه هم گذشته هنوز پوستم بدون چروکو صافه عالی بود کاراشون اگر خواستی آدرسشو میدم بهت اونجا بری