2777
2789
عنوان

دوس دختردکتر

156 بازدید | 17 پست

دوستم پبشمه میخونه پیاماتونو

خانما دوستم مهندسه ازدانشگاه دولتی,  بعدیه پسره عاشقش شده پسره هم شاخ, قراره بیاد خاستگاریش, الان فهمیده که دختری که قبلا خاستگاریش رفته پسره, پزشک بوده, ینی دوسستم پرسیده و پسره هم گفته, خونواده ها تفاهم نداشتن توخواستگاری, دختره هم رفته بایه پزشک اردواج کرده , حالا دوستم افسرده شده میگه اون دکتربود فلان بود بسان بود,  میگن احمق توام مهندسی ازیه دانشگاه خوب توقیافتم بهتره حتی,  خب پسره میتونس بره خاستگاری به پزشک دیگه,  مردم تو خواستگاری بعدی میرن سراغ ادم بهتردیگه خب اونم سراغ توچرا نمیغهمع؟؟ حالبش کنید توروخدا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این چرت و پرتا رو بذارید کنار مثلا تحصیلکرده اید.

اونجا درست نشد حالا اومده خواستگاری رفیق شما .

این بدی داره؟

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...
این چرت و پرتا رو بذارید کنار مثلا تحصیلکرده اید. اونجا درست نشد حالا اومده خواستگاری رفیق شما . ا ...

نه نداره معلومه که نه,  میگه اون دکتر بود اونوشاخ ترمیدونس حتما,  میگن خواستگاری توام اومده هاا  اگه نمبخاس که نمیوومد

والا

من تمام پسر عمه هام و عموهام پزشکی و دندانپزشکی خوندن

اگر پزشک عمومی باشه که دیگه خیلی با مهندس فرق نداره از لحاظ درآمد و پرستیژ

آرزویت کنم،برآورده شدن بلدی..  
من تمام پسر عمه هام و عموهام پزشکی و دندانپزشکی خوندن اگر پزشک عمومی باشه که دیگه خیلی با مهندس فرق ...

اره بابا عموومیه, تازه دوست من مخواد واسه دکتری بخونه میتونه الانم دانشگاه تدریس میکنه

نه نداره معلومه که نه,  میگه اون دکتر بود اونوشاخ ترمیدونس حتما,  میگن خواستگاری توام اومد ...

رفیق محترم شما یه مقدار فکر کنه به این نتیجه میرسه که این حرفا تو ازدواج هیچی ارزش نداره.

بهتره تحقیق کنه پسره 

اخلاق

خدا شناس

اهل حلال حرام

معتاد نبودن

خانواده متشخص

اهل کار و زندگی 

بعد حدود 70 درصد بهم خوردن ادامه بدند و توکل الی الله زندگی رو شروع کنند

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...
رفیق محترم شما یه مقدار فکر کنه به این نتیجه میرسه که این حرفا تو ازدواج هیچی ارزش نداره. بهتره ...

دقیقا ماهم همینوبهش میگیم,  ولی نمیدونم چرا دچار کمبود اعتادبنفس شده, بااینکه پرستیژ اجتماعی داره,  شما که اقا هستید میپذیریید این حرف منو که به دوستم میگم اون اقا تورو هم سطح خودش دیده که اومده خواستگاریت دیگه اگه نمیخواس میرف سراغ یه پزشک دیگه؟