2777
2789

منم لایک کنید ممنونم

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

11 رکعت 

4 تا دورکعتی عین نماز صبح

2 رکعت نماز شفع ک اونم عین نماز صبحه

قط نیتش فرق میکنه 

ی یک رکعت هم داریم با نیت وتر

اونم توضیح بدم؟ 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه "عجّل اللّه تعالي فرجه" به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

خیلی راحت واسون.نمازشفع مثه نمازصبحه دورکعت نیت نمازشفع.بعداز حمد وتوحید رکعت اول سوره فلق.رکعت دوم بعدازحمدوتوحید سوره ناس.نمازوتر یک رکعت بعدازحمد۳بار توحید یبار فلق یبار ناس بعد قنوت ذکر قنوت که گفتی۷۰مرتبه استغفرلله ربی واتوب الیه.۴۰تا مومن رو طلب مغفرت کن یا ۴۰بار بگو اللهم اغفر لی المومنین والمومنات.۷مرتبه هذا مقام عائذ بک من نار.۳۰۰مرتبه العفو

قلب موجود وحشییه ، واسه همینه ڪه دنده هامون مثل یڪ قفس عمل میکنه !

❤️#نماز_شب_ساده:

بخش اول:

ببینید دوستان گلم خیلی ساده میگم. شما هم خیلی ساده بخونید☺️

چون در کل نماز شب مستحبه، خیلی سختش نکنید. فقط مداوم بخونید و پیوسته.

🌹 کلاً ۱۱ رکعت که برای هر نیتی به دلتون میافته، می تونید بخونید.

👈 اولش ۴ تا دو رکعتی مثل نماز صبح:

دو رکعت نماز شب میخوانم قربة الی الله که میتونید کلا نخونید چون ممکنه دیر بلند شده باشید.

☺️ آخه بهترین زمانش قبل از اذان صبح است. می دونید که اذان و اقامه هم نداره و می توانید سریع شروع کنید.

👈می رسیم به دو رکعت نماز شفع که باز مثل نماز صبحه. فقط اگر در رکعت اول بعد از "قول هو الله" سوره فلق و در رکعت دوم باز بعد "قل هو الله"سوره ناس رو بخونی خوبه. نخوندی هم نخوندی فقط یک سوره ی حمد بخونی،  حتی "قل هو الله" هم نخونید اشکالی نداره.

👈مقلدین آیت الله مکارم قنوت نگیرن. اما مراجع دیگه می‌فرمایند اگر بگیرید یا نگیرید فرقی نداره.

👈 باز یک نفر همین نماز شفع روهم نمی‌رسه. چه کار کنه؟🤔

👈راستی اگر در رکعت اول فلق بخونید یاناس فرقی نمیکنه. کلاً مستحبه.

🍃 اگه کسی تا به حال هم مثلاً مقلد آیت الله مکارم هست و قنوت گفته هیچ اشکالی نداره. چون نمیدونسته قبول ازتون انشالله☺️

در پست بعدی به توضیح نماز وتر، البته بصورت آسان می پردازیم.

💟 @namaz_shab313

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

❤#نماز_شب_ساده

#نماز_وتر

اگر به ۸ رکعت نافله شب و نماز شفع نرسیدید،اشکالی نداره. فقط نماز وتر رو بخونید. اون هم به این شکل👇👇

🌻یک حمد بخوانی، رکوع، سجده، سلام و السلام قبوله.

🍃اما اگر وقت داشتی قل هو الله احد بخون.  بیشتر وقت داشتی یک سوره فلق و ناس هم بخونید. بعد از توحید سه مرتبه.

💝اگر نشد همان حمد کافیه.

🤲می دونید که قنوتم داره. خب ذکر هایی داره که کلا بگی خوبه، نگی هم عیبی نداره. کلا قنوتم نگفتی؛ نگفتی، اما خب هرچه قنوت طولانی تر، ثواب و پاداشش هم بیشتر.

🤔حالا این ذکرها شامل چه چیزهایی می شه؟؟

🙏اول برای ۴۰ نفر دعا کنید.بگید

اللهم اغفر ...

(یعنۍ.خدایا ببخش و بیامرز، پدرم، مادرم، همسرم، آیت الله،...هر کسی...۴۰ نفر) کمتر،بیشتر فرقی نداره.

🥀بعدش۷۰ بار میگی استغفرالله ربی و اتوب الیه

💚کمتروبیشتر هم شد عیبی نداره. فقط عمیق استغفار بشه.

🖐با انگشت های دست باشه، بهتره. آخه این اعضا قراره به وقتش شهادت بدن. درسته؟

🍂۳۰۰ بار العفو گفتن داره که حتما نباید همش رو بگید. هرچه قدر شد؛ مهم اینه شما اگر مثلا ۱۰ بار می گید،خالصانه بگید.

🌸تاکید می کنم که مهم کیفیت و معرفت و ارتباط هست، نه کمیت و دقیق گفتن تعداد اذکار.☺

🍁در نهایت ۷ بار هم می گی:

اللهم هذا مقام العائذ بکَ‌من‌النار

(خدایا! این است مقام کسی که از آتش جهنم به تو پناه آورده. )

خیییلیی قشنگن...🥰

🌺آخر قنوتم هم می گید

ربِّ اغفِرلی وَ ارحَمنی و تُب عَلیَّ اِنَّکَ اَنتَ التّوابُ الغَفورُ الرَّحیم

(خدایا ببخش،و بیامرز منو که تو مهربون ترینی)

به همین سادگی☺️

#التماس_دعا💙

💟 @namaz_shab313

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
ممنونم عزیزم

خواهش میکنم فدات، ان شاءالله که هممون توفیق خوندن نماز شب رو داشته باشیم که یکی از پر فضیلت ترین اعمال مستحبیه  

سلام 

۴ تا نماز دو رکعتی میخونی مثل نماز صبح اما به نیت نماز شب .

بعد دو رکعت نماز به نیت نماز شفع میخونی، در رکعت اول بعد از حمد سوره ناس و در رکعت دوم بعد از حمد سوره فلق رو میخونی .

بعد یک رکعت میخونی به نیت نماز وتر، بعد از حمد ۳ مرتبه توحید و یکمرتبه سوره فلق و یکمرتبه سوره ناس ، بعد یکی از دستانت رو به نیت قنوت میبری بالا و با دست دیگه که حالا تسبیح یا صلوات شمار دستت باشه ذکر هارو شمارش میکنی .

۷ مرتبه میگی هذا مقام العائذ بک من النار

۷۰ مرتبه ذکر استغفار رو میگی 

برای ۴۰ نفر دعا میکنی و یا ۴۰ بار میگی اللهم اغفر للمومنین و المومنات والمسلمین والمسلمات 

۳۰۰ مرتبه میگی العفو

و در آخر یه جمله هست از تو نت ببین