2777
2789
عنوان

بیاین کمکم کنییننن

94 بازدید | 12 پست

خانوما امروز دو بارزنگ زدم به عشقم جواب نداد و الان اومده فقد نوشته سلام چی بگم و چیکار کنم چجوری باهاش حرف بزنم نمیخوام فک کنه مهم بوده خیلی برام راستی نامزدیم بعد چقدر جوابشو بدم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
بنویس علیک سلام😐

این که معلومه زورم اومده 😂

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام کن بهش بهش بگو چیزی شده ، اگر مشکلی داره با محبت باهم حل کنین ، این چیزا یادش میمونه

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤
سلام  کاملا طبیعیه ممکنه ب هردلیلی اون تایمی ک شما تماس گرفتین نتونسته باشن جواب بدن الان جواب ...

مرسی فدات شم

سلام کن بهش بهش بگو چیزی شده ، اگر مشکلی داره با محبت باهم حل کنین ، این چیزا یادش میمونه

دورت بگردم عزیزم مرسی 

مرسی فدات شم

خدانکنه عزیزدلممممم😍❤

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤
خدانکنه عزیزدلممممم😍❤

فقد بنویسم سلام منم یا بنویسم سلام عزیزم خوبی ؟

بچه ها یه مدت با دوست پسرم که قصدش ازدواج قهرو اشتی میکردیم بعدپوزیشن جنسی برای یه دخترهذکه اسمشم سی ...

چی میگی 

فقد بنویسم سلام منم یا بنویسم سلام عزیزم خوبی ؟

بازم خودت میدونی گلم 

ولی من بودم مینوشتم 

سلام عزیزم خوبی

مشکلی برات پیش اومده و... 

باهاش حرف میزدم

بازم خودت میدونی گلم  ولی من بودم مینوشتم  سلام عزیزم خوبی مشکلی برات پیش اومده و...&nb ...

دورت بگردم