2777
2789
عنوان

حالم خوب نیس😔

180 بازدید | 5 پست

سلام دوستان خیلی عصبیم حالم اصن بده آرامشم بهم ریخته

الان ۷ماهم شده الحمدالله

و دکترم هنوز هیچی درمورد بیمارستان نگفته و منم ازش میپرسم میگه حالا زوده( دکترمم پونه شجاعی اصله)

یعنی چی

خب شاید من شرایط تورو قبول نداشته باشم بخوام دکترمو عوض کنم.همینجوری قیمت بیمارستانا شدید بالاس دستمزد دکتر نمیتونم بدم من

اینم انگار دستمزد میگیره.کلا زیاد صحبت نمیکنه اصن آرامشم بهم ریخته این چتدوقته اینقد مطلب درباره ی بیمارستان و دکتر خوندم

میخواستم دکترمو عوض کنم برم پیش دکتر روشنک احمدپور کلی تحقیق کردم شنیدم دستمزد نمیگیره ولی نمیدونم چرا هرکی با این زایمان داشته تو بیمارستان مادران میگه من هزینم مثلا ۴تومن بود ولی موقع تسویه شد ۱۰تومن

خب انصافه؟من اگه همچین شرایطی برام پیش بیاد واقعا اولا نمیتونم بدم دوم اینکه حالم خیلی بد میشه

مگه میشه اخه قیمت یهو اینجوری بره بالا موقع تسویه

از طرفی میگن بیمارستانا اگه دکترمون اونجا نباشه اذیت میکنن واسه زایمانو فلان

وای دیگه واقعا اشکم داره درمیاد😔😔

اصلا انتخاب دکترتونو نذارین واسه اخرا

از همون اول ی دکتر خیلی خوب انتخاب کنین ک اسیر نشین

عزیزم برو پرونده پزشکیتو از منشی بگیر بگو برای همسرم ماموریت پیش اومده برای همیشه باید از این شهر بریم البته ماموریت نه موقعیت کاری.پرونده را بگیر برو پیش دکتر خوب وبا انصاف 

شرمنده ام که بی تو هنوز نفس میکشم (پدر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب یه هفته زمان بزار بزن اینترنت از دوستی آشنایی اگه تهران باشی که دکتر زیاده 

اره تهرانم ولی اینجا کسی و نمیشناسم و غریبم

الان دوسه ماهه ک دائم دنبال دکترو بیمارستانم ولی ب نتیجه نرسیدم

فقط انتخابم بیمارستان مادران بود ک دیدم چن نفر نوشتن موقع تسویه پولو زیاد میکنن

اره تهرانم ولی اینجا کسی و نمیشناسم و غریبم الان دوسه ماهه ک دائم دنبال دکترو بیمارستانم ولی ب نتیج ...

تهران که بیمارستان زیاد داره سرچ کن انشاالله دکتر خوب وزایمان راحت داشته باشی بیمارستان اکبری.میلاد.عرفان.زیاد حساس نشو 

شرمنده ام که بی تو هنوز نفس میکشم (پدر