2777
2789
عنوان

بارداری

92 بازدید | 13 پست

من رفتم سونو ۲۹ هفته بودم ولی تو سونو دکتر زده وزن فوق برای ۲۹هفته درصدک پنجاه درصد رشد قرار دارد  بعدش زده بر اساس معیار bpd حدود ۲۷هفته  براساس fl حدود 29هفته و۳ روز 

کسی بوده تاحالا اینجوری شده باشه 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

منکه اصلا سردر نمیارم یکی باید بیاد ب منم توضیح بده 

شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه منم سن از جهات مختلف همیشه فرق داشت 

بعد که دنیا اومد وزنش کم نبود یا خدایی نکرده اتفاق بدی نیوفتاد 

برا من اتفاق بدی نمیوفته ممنون میشم از پاسخگوییت

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
بعد که دنیا اومد وزنش کم نبود یا خدایی نکرده اتفاق بدی نیوفتاد  برا من اتفاق بدی نمیوفته ممنون ...

من دوقلو داشتم دوتاشون زود دنیا اومدن با وزن دوکیلو

نگران نباش 

به موقع دنیا بیاد وزنش هم خوبه

تو از هفته 32 تازه بچت وزن گیری اصلیش شروع میشه

من دوقلو داشتم دوتاشون زود دنیا اومدن با وزن دوکیلو نگران نباش  به موقع دنیا بیاد وزنش هم خوب ...

دستت درد نکنه پس از جهتای مختلف فرق کنه سن جنین مشکلی نداره نه ؟😂😂

سونوبراچندهفتگی بایدبریم مگه منم که ۲۹هفتم چرادکترم نگفت

من برا 27هفته اینا بود دیر رفتم خودم 

من برا 27هفته اینا بود دیر رفتم خودم 

خواونوقتوهم برامنم نگفت اخرین سونوم همون انومالی بود☹سونوی چی هست این؟

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
خواونوقتوهم برامنم نگفت اخرین سونوم همون انومالی بود☹سونوی چی هست این؟

گفت برا وزن و ایناشه داپلر یا دالپر همچین چیزی بود بیشتر دکترا نمینویسن منم بیشتریا میگفتن انجام نده

گفت برا وزن و ایناشه داپلر یا دالپر همچین چیزی بود بیشتر دکترا نمینویسن منم بیشتریا میگفتن انجام نده

من دلم میخوادببینمش دوباره😍برم بزنم توسردکترم😂😁خوبه که بایدوزنشوچک کرددیگه

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

[QUOTE=187371164]من دلم میخوادببینمش دوباره😍برم بزنم توسردکترم😂😁خوبه که بایدوزنشوچک کرددیگه[/QUOTE به منم باشه دوس دارم هرهفته برم سونو ولی انقد گرون شده که نمیشه رفت همین ساده شده 150 

[QUOTE=187371164]من دلم میخوادببینمش دوباره😍برم بزنم توسردکترم😂😁خوبه که بایدوزنشوچک کرددیگه[/QUOT ...

😣😣چقدبده منم دیگه نمیخوام زیاددکتروبرم اونم زیادمیگیره حتی برانشون دادن یه جواب