چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘
هیچ تاثیری نداره فقط مث برق ناخن ناخنمون برق میزنه همین
هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
فکر میکنم خوردن سبزیجات موثر باشه همیشه تو برنامه غذاییت باشه..من ناخنام خیلی خیلی بلند میشن دوساله واسه همین دقت که کردم دیدم بیشتر به برنامه غذایی بستگی داره
اول ناخنای قدیمتو کوتاه کن بعد هرروز ناخنت رو توی ترکیب اب گرم نمک و ابلیموی طبیعی و روغن زیتون بزار به مدت 20 دقیقه و بعد با اب بشور و ناخناتو با ترکیب روغن زیتون و روغن ویتامین ای چرب کن
برای من واقعا جواب داده
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...