2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پماد بیحسی کلللی زدم ولی باز بیحس نشده بود اخرم دکتر علتشو نفهمید

با پماد نمیخوام سر کنم 

با سر کننده ای که توی دندونپزشکی میزنن

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس

تزریق ژل لب به منظور حجم دهی و برجسته سازی لبها و همچنین هماهنگ سازی این عضو با سایر اجزای صورت، انجام می شود. برای این کار پس از ضدعفونی و بی حس کردن لب و اطراف آن، ژل مخصوص لب با استفاده از سوزن های بسیار ظریف، در زیر مخاط و پوست و بالای عضله لب تزریق می گردد.

در تزریق ژل لب، شناخت دقیق و کافی‌ از ساختمان و اجزای لب توسط پزشک بسیار مهم می باشد. همچنین مقدار ژل تزریقی و قرار گرفتن مواد در محل های مذکور باید دقیق باشد. مقدار ژل تزریق شده و سطحی یا عمقی تزریق شدن آن، بسته به نوع ماده استفاده شده و نتایج دلخواه داوطلب می باشد.

اگر تمایل دارید بهترین مدل های تزریق ژل لب را بشناسید و در مورد حجم دهی و فرم دهی لب اطلاعات کسب کنید پیشنهاد می کنیم مقاله ” انواع مدل های محبوب برای تزریق ژل لب ” را مطالعه نمایید.

خرید ژل با بهترین و معتبر ترین مارک ها برای تزریق و خرید فیلر برای پرکردن حفره ها می تواند عمل جوانسازی را برای بیمار تسهیل و مطمئن کند.

ما در فروشگاه اینترنتی نوآوران سلامت متعهد هستیم بهترین مارک های ژل تزریقی و با کیفیت ترین برند فیلر ها را با تضمین مناسب ترین قیمت فیلر و ژل تزریقی در اختیار شما قرار دهیم.

نمونه محصولات ژل لب به شرح زیر هستند:

ژل لب رووفیل

ژل لب الانسه  E

ژل لب پرفکتا دیپ

ژل لب استایلج

برای خرید و کسب اطلاعات بیشتر به فروشگاه نوآوران سلامت مراجعه نمایید.