2777
2789

مرحوم ایت الله بهجت داشتن

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13  308       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برم احضار ببینم بیام بگم😂😂بزا از محسن بپرسم

آرزو هاتو بغل کن تا خداهست زندگی هست💓  حواستان باشد !اینجا خیلی زود ، دیر می شود !جایی که همه چیز تاریخ مصرف دارد ؛حتی آدم ها ، حتی رابطه ها ...این روز ها کسی حال و حوصله ای برایِ غرور و قهرهایِ طولانی ندارد !باید مراعات کرد ، باید مراقب بود ، قبل از این که دیر شود !آدم هایِ خوبِ زندگی تان را سنجاق کنید به دایره ی اولویت و حواستان ،و روابط عاطفی و شخصی تان را لحظه ای به حالِ خود رها نکنید !به خاطرِ خودتان می گویم ...زمانه ی خوبی نیست !مبادا چشم باز کنید و ببینید ، همان کسی که تا دیروز برایتان جان می داد ؛غریبه ترین آدمِ دنیایتان شده !آدم هایِ امروز ، راحت عوض می شوند ،راحت تغییر مسیر می دهند ،و خیلی راحت ، فراموش می کنند !به آدم هایی که هنوز خوب مانده اند ؛نه بهانه ای برایِ تغییر بدهید ،نه فرصتی برایِ بد شدن !مراقبِ دلبستگی هایتان باشید ...

من گاهی یچیزایی میبنم ک بعدا چن سال بعدهمون اتفاق میوفته؛مثلا۲سال پیش خواب دیده بودم ک بردازده دارم ودختره وحتی شکل قیافش دیده بودم به هرکس میگفنم باورنمیکردن بجز رفبقم....

امسال زنداداشم حامله شد،بچش دخترشد وباهمون مشخصاتی ک دیده بودم...

دوستم میگه ایناچشم برزخیه ک میتونی ازاینده باخبربشی😐

تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚
علامه حسن زاده آملی خودش میگه اگه کسی نداره باید تعجب کرد.ماکه نداریم. احتیاج به پاک کردن قوه خیال د ...

نه چشم برزخی شرایط داره مثلا روزه داری یا گیاه خواری اول تنو پاک میکنن با روح بعد به مرور شاید ببینن

نه چشم برزخی شرایط داره مثلا روزه داری یا گیاه خواری اول تنو پاک میکنن با روح بعد به مرور شاید ببینن

علامه که گیاه خواری نمیکنه معتقدن باعث عصبانیت میشه.به وضو اعتقاد داره و رو پاکی قوای نفس و خیال تاکید دارن که کلا خیلی طول میکشه

میگن ۴۰ روز گوشت نباید بخوره پاکی تن نه برای همیشه که

منم شنیدم ولی اگه اونجور بود تمام گیاهخوارها و هندوها الان چشم برزخی داشتن .اول باید بمیرن .که چند نوع مرگ داریم سیاه سرخ و سفید .مرگ نفسانیات مثل غرور عصبانیت شهوت عادتها مال امام حسین مرگ سیاه یا اسود بود که لگد مال شد و زن وبچه اش رو کتک زدن بدترین مرگه .و با اون امتحان شد.روزه هم یه نوع مرگه .عصبانی میشی جواب نمیدی پارونفست گذاشتی یه نوع مرگه 

بعدش خلوت و تنهایی میرن با مردم زیاد درارتباط نباشن

سکوت میگیرن.

کتابهای عرفانی زیاده ولی علامه میگه ذکر نگید الکی هی تکرار میکنید خودتونو مسخره مردم نکنید.اصلش همیناست