2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ببین هر یک کیلو ۷ نفر

تقریبا ۳ کیلو

اینجا کیلویی ۵۰ هزاره

شهر شما رو نمیدونم

فوندانت باشه۶۰

خدایا عاقبتمونو بخیر کن🥺🤲.....نظر بده نی نی سایتی عزیز ولی باشعورباش،هرحرفی که از دهنت بیرون بیاد نشونه ادب خانوادگیته...واگه بی ادبی کنی جوابتو نمیدم چون درشان خودم نمی بینم ،(مهربان باش شاید فردایی نباشد)
کرونای هندی اومده لامصب خیلی زود از پا درمیاره دور از جون دور همی نگیرید 

اومده ایران؟

خدایا عاقبتمونو بخیر کن🥺🤲.....نظر بده نی نی سایتی عزیز ولی باشعورباش،هرحرفی که از دهنت بیرون بیاد نشونه ادب خانوادگیته...واگه بی ادبی کنی جوابتو نمیدم چون درشان خودم نمی بینم ،(مهربان باش شاید فردایی نباشد)
هر یک کیلو 7 نفرو جواب میده؟ پس همون دو کیلو 15 نفرو جواب میده 

اره من زمستون تولد گرفتم

ببین هر یک کیلو ۷ نفر تقریبا ۳ کیلو اینجا کیلویی ۵۰ هزاره شهر شما رو نمیدونم فوندانت باشه۶۰

همون 14 نفر رو جواب بده خوبه. میخوام عکسش و روش بزنم. چند درمیاد ب نظرت 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
همون 14 نفر رو جواب بده خوبه. میخوام عکسش و روش بزنم. چند درمیاد ب نظرت  

شهرتون کیلو چند کیک؟

ما خامه  کیلویی۵۰

فوندانت کیلویی ۶۰

تصویر ۳۰

شهرتون کیلو چند کیک ما خامه  کیلویی۵۰ فوندانت کیلویی ۶۰ تصویر ۳۰

فکر کنم همون 40 تومن باشه کیلویی. یعنی عکسش و بزنم روش همون تصویری ک گفتی ارزونتره؟ 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
فکر کنم همون 40 تومن باشه کیلویی. یعنی عکسش و بزنم روش همون تصویری ک گفتی ارزونتره؟ 

ببین دو کیلو میشه ۸۰

تصویرم برات بزنه ۲۰ تا ۳۰ تومن

میشه ۱۰۰ تا ۱۱۰ هزار

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز