2777
2789
😂😂

والا 😂ولی سعی کنین سیستم ایمنی هاتونم قوی کنید ویتامین سی و ماهی یک بار ویتامین دی اگه کمبود ویتامین دی ندارین بخورین دیگه ما مراقبت میکنیم بقیه اش دست خداس ❤🌹

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

وینامین سی هر روز بخورین یا میوه های که ویتامین سی دارن

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته یبار میمیریم ولی ازین مدل مردن میترسم خانوادم چی 😓😓

توکل کن به خدا بهداشتم رعایت کنید دورهم جمع نشید

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

اره رادیوگفته انقدبده دورازجون همه رو قلوقم کرده.

برای همین مرزای بین پاکستان و هندو بستن . افتضاحه . 

خوب بایدزودترببندین نه که وقتی اونجاپخشش شد😐🤨🤨

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 

مگه آفریقایی نبود الان هندی شده

با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!

ازامشب۱۲شب پروازومسیرا به هند وپا‌کستان رادیوگف بسته میشه

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 

بچه ها قرقره کردن ابنمک ثابت شده که خیلیی موثره.ایشالله خیلیی .ویروس رو توگلومیکشه نمیزاره بره ریه . 

برای نگرفتن بیماری های دیگه مثل سرماخوردگیم موثره. خواهشا انجام بدین حتی حاالتون خوبه روزی چندبار انجام بدین. گلوتو ن روضدعفونی کنین به بچه هاتونم بدین

والا 😂ولی سعی کنین سیستم ایمنی هاتونم قوی کنید ویتامین سی و ماهی یک بار ویتامین دی اگه کمبود ویتامی ...

من کمبود ویتامین دی دارم هفته ای یدونه مصرف میکنم