2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین

54 بازدید | 13 پست

بچه ها من معده م حساسه. مثلا به گوجه و خیار و مرکبات و اینا. اسیدیه کلا. الان تازه ۱ روزه خوب شده

بنظرتوت سیب زمینی اب پز و ماست و نون بخورم الان بد نیست؟ یعنی اذیت نمیکنه؟ نعنا خشک هم بزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرمه حالت سردی  سیب زمینی یا معدتو و از بین میبره

سیب زمینی بد نیست خودش کلا؟ میترسم فخورم واقعا. از بس این چندروزه کامل درد کشیدم و نخوابیدم دیگه جرات نمیکنم هیچی بخورم. فقط اب میخورم و برنج

سیب زمینی بد نیست خودش کلا؟ میترسم فخورم واقعا. از بس این چندروزه کامل درد کشیدم و نخوابیدم دیگه جرا ...

نه اگر میتونی مرغ ابپز اذیت نمیکنه سوپ اذیت نمیکنه الانم کنار سیب زمینیت ی هویج اب پز کن ویتامین آ برا دستگاه گوارش خیلی خوبه باهم بخوری اصلا بعید میدونم اذیت کنه ساده هم هست 

من ی دختر هنرمندم🕊🍃ازجنس‌نور💫تمامِ من عشق است🌿   
نه اگر میتونی مرغ ابپز اذیت نمیکنه سوپ اذیت نمیکنه الانم کنار سیب زمینیت ی هویج اب پز کن ویتامین آ ب ...

هویج نداریم ولی میگم بابام بیاره فردا😘😘😍😍مرسی ازت عزیزدلم💕💕💕

خواهش میکنم عزیزم❤🌿

عزیزم به محض اینکه سیب زمینی رو خوردم معده‌م درد گرفت :) تا الان نخوابیدم از درد .. هرچی قرص و شربت خوردم بی فایده بود.. اسید معده م از همیشه هم بیشتر ترشح شد طوری که مدفوعمم اسیدی شد! :)

الان هم دارم میرم بیمارستان...

عزیزم به محض اینکه سیب زمینی رو خوردم معده‌م درد گرفت :) تا الان نخوابیدم از درد .. هرچی قرص و شربت ...

ای وای حتما مشکل حادی وجود داره امیدوارم خیلی زود خوب شی🥺

من ی دختر هنرمندم🕊🍃ازجنس‌نور💫تمامِ من عشق است🌿