2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین

54 بازدید | 13 پست

بچه ها من معده م حساسه. مثلا به گوجه و خیار و مرکبات و اینا. اسیدیه کلا. الان تازه ۱ روزه خوب شده

بنظرتوت سیب زمینی اب پز و ماست و نون بخورم الان بد نیست؟ یعنی اذیت نمیکنه؟ نعنا خشک هم بزنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گرمه حالت سردی  سیب زمینی یا معدتو و از بین میبره

سیب زمینی بد نیست خودش کلا؟ میترسم فخورم واقعا. از بس این چندروزه کامل درد کشیدم و نخوابیدم دیگه جرات نمیکنم هیچی بخورم. فقط اب میخورم و برنج

سیب زمینی بد نیست خودش کلا؟ میترسم فخورم واقعا. از بس این چندروزه کامل درد کشیدم و نخوابیدم دیگه جرا ...

نه اگر میتونی مرغ ابپز اذیت نمیکنه سوپ اذیت نمیکنه الانم کنار سیب زمینیت ی هویج اب پز کن ویتامین آ برا دستگاه گوارش خیلی خوبه باهم بخوری اصلا بعید میدونم اذیت کنه ساده هم هست 

من ی دختر هنرمندم🕊🍃ازجنس‌نور💫تمامِ من عشق است🌿   
نه اگر میتونی مرغ ابپز اذیت نمیکنه سوپ اذیت نمیکنه الانم کنار سیب زمینیت ی هویج اب پز کن ویتامین آ ب ...

هویج نداریم ولی میگم بابام بیاره فردا😘😘😍😍مرسی ازت عزیزدلم💕💕💕

خواهش میکنم عزیزم❤🌿

عزیزم به محض اینکه سیب زمینی رو خوردم معده‌م درد گرفت :) تا الان نخوابیدم از درد .. هرچی قرص و شربت خوردم بی فایده بود.. اسید معده م از همیشه هم بیشتر ترشح شد طوری که مدفوعمم اسیدی شد! :)

الان هم دارم میرم بیمارستان...

عزیزم به محض اینکه سیب زمینی رو خوردم معده‌م درد گرفت :) تا الان نخوابیدم از درد .. هرچی قرص و شربت ...

ای وای حتما مشکل حادی وجود داره امیدوارم خیلی زود خوب شی🥺

من ی دختر هنرمندم🕊🍃ازجنس‌نور💫تمامِ من عشق است🌿