2777
2789
عنوان

گرگ بودن یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 3234 بازدید | 30 پست

همین که بلا نسبت خ ر نباشیم کفایت میکنه  

گرگ بودن پیشکشمون  

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
خواهش هر وقتی سوالی داشتی در خدمتم کارم شفاف سازی مطالب گنگه😂😂😂

ایول بازم پرسشی داشتم میپرسم ازت حتما

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همین که بلا نسبت خ ر نباشیم کفایت میکنه     گرگ بودن پیشکشمون    

ای گفتی😂😂

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام

ینی با تجربه هست به معنای واقعی زرنگ و هیچ فرصتی رو از دست نمیده و در کاراش تخصص داره و در نهایت  منفعت طلبی 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
ینی با تجربه هست به معنای واقعی زرنگ و هیچ فرصتی رو از دست نمیده و در کاراش تخصص داره و در نهایت&nbs ...

ایول خیلی خوبه پس من فک میکردم بده😂😂

این آدمایی که زرنگی شون ممکنه ب ضرر ما تموم شه و اگه باهاش دشمن شی یه روز بهت رحم نمیکنه حتی اگه حق با تو باشه

صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را😍😁
حالااستادپدرسوخته روبرام موشکافی کن لطفامرسی🤣🤣

یعنی استاده پدرش سوخته 😂😂

دلایل سوختگی بعد از بررسی های لازم ب خدمت عموم عرضه خواهد شد از دادن جواب های اضافی معذور میباشیم😎😂😂😂😂😂

زندگی کردن کمیاب‌ترین اتفاق دنیاست....اغلب مردم فقط وجود دارند!
این آدمایی که زرنگی شون ممکنه ب ضرر ما تموم شه و اگه باهاش دشمن شی یه روز بهت رحم نمیکنه حتی اگه حق ...

اوه اوه چقدخشن پس

یعنی استاده پدرش سوخته 😂😂 دلایل سوختگی بعد از بررسی های لازم ب خدمت عموم عرضه خواهد شد از دادن جو ...

زیادوقتتون رونمیگیرم استاد🤣🤣

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792