2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هووووم چیه?🤔 یه صلوات بفرستین من ماماننننن شم این ماه🤲🤱🤰 لطف میکنین ماچ بهتون😘

من برات میفرستم تو هم بفرست این ماه فولیکول هام خوبن رشد کرده

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

هووووم چیه?🤔 یه صلوات بفرستین من ماماننننن شم این ماه🤲🤱🤰 لطف میکنین ماچ بهتون😘

انشاا...که به زودی مامان میشی

صلوات فرستادم برات

توام دعا کن من این بچه رو به سلامت دنیا بیارم هیلی مناظرش بودم تا خدا بهم دادش😘

من برات میفرستم تو هم بفرست این ماه فولیکول هام خوبن رشد کرده

ایت الکرسی میخونم برات

انشالله هردومون نتیجع بگیریم این ماه

من دلم روشنه

خدایااااااااااااااا امیدمو نا امید نکن

واسه حاجت دلم یه صلوات میفرستین؟ممنونم
ایت الکرسی میخونم برات انشالله هردومون نتیجع بگیریم این ماه من دلم روشنه خدایااااااااااااااا امید ...

ان شا‌ءالله به حق امام حسن مجتبی که این ماه تولدشه دست خالی از سر سفره اش برنگردیم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

انشاا...که به زودی مامان میشی صلوات فرستادم برات توام دعا کن من این بچه رو به سلامت دنیا بیارم هیل ...

انشالله به سلامتی بغل بگیریش عزیزم

ایت الکرسی میخونم برات

خ دعام کن عزیزم

واسه حاجت دلم یه صلوات میفرستین؟ممنونم
اقا آپلود نمیشه پی دی اف

خودت توضیح بده