2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم دیگه پیش پسرخاله نرم

303 بازدید | 10 پست

من یه پسرخاله ۴ سال و ۱۰ ماهه دارم. که این دو روز درگیر اسباب کشی بودن. روز قبلش پیشم بود. امروزم رفتم که یکم سرش رو گرم کنم مامانش به کارهاش برسه. باباش که اومد گفتم برو پیش بابات نرفت. بعد پیشم موند و یکم کاغذ قیچی کرد بعد گفت بریم توی سالن که تشک اونجاست منم معذب بودم برم اونجا و گفنم من برم کاغذها رو جمع کنم شما بمون و با عروسکت بازی کن. هی اومد کاغذها رو پرت کرد بعد یهوویی گفت برم دستشویی و بیام رفت دستشویی و اومد رفتارش به کل عوض شد و به باباش میگفت نگاه ام نکن. اونم درس داشت و کلاس مجازی شرکت کرده بود حواسش پرت شد و شروع کرد دعوا کردن باهاش. پسرخاله منم صداش رو انداخت روی سرش و جیغ و گریه کرد. باباشم اومد کتکش زد کل صورتش سرخ شد ولی دست از گریه و جیغ برنداشت و همش میگفت باید بابا بره توی اتاق. دلم واسش خیلی سوخت از طرفی هم میخوام حرمت ها حفظ بشه دیگه دلم نمیخواد برم اونجا و الانم از ته ته ته دلم واسش ناراحتم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بگی گوسفند کی بچه رو میزنه حیوونی مگه😔😔

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
چ مرد بی عقلی 

می دونی اونم خسته بود

ولی به جای اینکه ببینه چی شده

میخواست فقط فقط صداش قطع بشه که خب درست نبود

ولی خب باعث شد من دیگه پیشش نرم😔

خیلی اعصابم خورد شد 

می دونی اونم خسته بود ولی به جای اینکه ببینه چی شده میخواست فقط فقط صداش قطع بشه که خب درست نبود ...

نرو خودتو هم درگیر نکن

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من دل من داند و دل داند و من......
😔😔😔  خیلی دلم سوخت  وقتی صورت سرخش رو می دیدم

من دیگه پامو جایی ک بچه رو بزنن نمیزارم

همه هم میدونم.شما هم دیگه نرواگ پرسیدن بگو چرا بچتون رو میزنید.اونم جلو بقیه.خجالت بکشید

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
2790
2778
2791
2779
2792