2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موهاش نماز نداره د بدبختی من خودم عاشق گربه ام 

نه ربطی نداره گربه ای که موش و حیوون بیرون شکار میکنه میخوره موهاش برا نماز مشکل داره من مامانم خیلی حساسه به این چیزا  اصلا نمیزاشت ولی الان نماز که میخونه گربه میپره با چادر مامانم بازی میکنه اصلنم نمیگه بیرونش کنیم فلان چون مطمعن شده مشکلی نداره چه بسا ثوابم کردیم راهش دادیم چون به زور نیوردیمش بچه بود خودش اومدو موند

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...                 
یعنی خدا هیچ حیوونی نه افریدی که اشکال نداشته باشه

وااا تقصیر خودته دیگ 

همه حیوونا نازن و عشقن 

دیگه تو مشکل داری تقصیر خودته

اگرم شرایطشو نداری نخر چون واقعا حیوون اذیت میشه

چـقدر سخت است همرنگ جـماعت شدن وقتی جـماعت خودش هزار رنـگ است...🤌🏻😉                                           # بمانی برای دلـم تا بـه همیــشه🌙♥️
مو گربه چ ربطی به خود و خوراکش داره 

بخاطر اینکه موش یه حییون حرام‌گوشته با خون جهنده گربه ای که تا بحال غذای نجس نخورده مشکل شرعی نداره موهاش 

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...