2777
2789
عنوان

قرص دفاستون

131 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من نامنظمی عادت ماهانه دارم دکترم بهم قرص دوفاستون داده که مانع بارداری نباشه به نظر شما خوبه یا نه کیا استفاده کردن و باردار شدن خواهشا جواب بدین

من باردارشدم یکسال میخوردم و همیشه سر وقت پریود میشدم

تا آخرش که باردارشدم خوردم

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من باردارشدم یکسال میخوردم و همیشه سر وقت پریود میشدم تا آخرش که باردارشدم خوردم

شما چند سالتونه و مشکل دقیق تون چی بود و دقیقاً یک سال دفاستون استفاده کردید بعد یک سال باردار شدین؟؟

من با این ماه دارم ۶ ماهه استفاده میکنم برای بارداری فعلا نتیجه نگرفتم

انشالله به زودی زود نتیجه میگیرین عزیزم تنها مشکل تون نامنظمی عادت ماهانه است به چه روشی استفاده کردین؟؟

شما چند سالتونه و مشکل دقیق تون چی بود و دقیقاً یک سال دفاستون استفاده کردید بعد یک سال باردار شدین؟ ...

ببین این قرص برای باردارشدن و تخمک گذاری نیس فقط باعث میشه پریودت سر وقت بیاد

من تنبلی تخمدان داشتم و بدون قرص دوفاستون پریود نمیشدم

درکنار دوفاستون کلومیفن و آمپولم زدم ماه اخرکه باردارشدم

دوفاستون باعث میشه اگه باردارشدی جای نی نی و سفت میکنه اگرم باردارنبودی سر وقت پریود میشی

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
من باردارشدم یکسال میخوردم و همیشه سر وقت پریود میشدم تا آخرش که باردارشدم خوردم

گرونم هست لعنتی ورقی ۲۰۰هزارتومن 

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼 
شما چند سالتونه و مشکل دقیق تون چی بود و دقیقاً یک سال دفاستون استفاده کردید بعد یک سال باردار شدین؟ ...

من دوسال ونیم بچه میخواستم یکسال اول دوفاستون نخوردم ینی دکترا بهم نمیدادن یکسال اخر اقدامم پیش یه دکتر دیگه رفتم که هرماه برام دوفاستون مینوشت و میگفت تا باردارشدی باید بخوری

ببین این قرص برای باردارشدن و تخمک گذاری نیس فقط باعث میشه پریودت سر وقت بیاد من تنبلی تخمدان داشتم ...

بله دقیقا حق با شماست بنده هم فقط نامنظمی عادت ماهانه دارم و مقدار خیلی کمی تنبلی بنده میدونم که به تخمک گذاری و این چیزا ارتباطی نداره پزشکم گفت اصلا  نیازی نیست که این داروها را استفاده کنم فقط گفتم که گلای وانس همون متفورمین استفاده کنم به علاوه دفاستون از روز ۱۲ تا ۱۰ شب حالا دقیق یادم نیست چه مقدار باید برم داروخانه دارو بخرم هنوز استفاده نکردم روز اول عادت ماهانم هستش امروز

گرونم هست لعنتی ورقی ۲۰۰هزارتومن 

واقعا😳😳

چقدر گرون شده من همین ۴ ۵ ماهه پیش ۲۰_۳۰ تومن میگرفتما

واقعا😳😳 چقدر گرون شده من همین ۴ ۵ ماهه پیش ۲۰_۳۰ تومن میگرفتما

اره من دوماه پیش خریدم ۲۰۰تومن

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼