2777
2789
عنوان

پسرم دوسالشه

153 بازدید | 9 پست

حالش خوب بود از صبح ک بیدارشده استفراغ کرد آب خالی چون معدش خالی بود یکمی سبز هم بود صفرا بود.بعد همش آب میخواست تا مبدادم بالا میاورد.هر چی میدم بالا میاره از شیر همگرفتم.طفلک بچم .زنجبیل براش دم کردم دادم چکار کنم منتظرم شوهرم بیاد شب اگ خوب نبود ببرم دکتر

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌دونم شاید

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴
الهی بگردم 

😭

عزيزم ويروس

بايد ببري دكتر هم شربت معده بده هم ضد نهوع 

سعي كن غذاي سنگين نده احتمالا تب هم بكنه 

اب هم كم كم ولي خنك بده بهش 

غذا هايي مثل كته ماست بدون روغن در حجم كم 

بده بخوره 

مسموميت نيست ويروس 

اين كه بالا اورده خوبه ويروس دفع ميشه احتمال هم داره اسهال بشه فعلا معدش درگير شده دكتر حتما ببرش

دیروز از مسافرت اومدیم تو راه شیر کیک واینا خریدیم خورد نمیدونم اگ مسموم شده باشه چکار کنم داره هلاک میشه

عزيزم ويروس بايد ببري دكتر هم شربت معده بده هم ضد نهوع  سعي كن غذاي سنگين نده احتمالا تب هم ب ...

اره عزیزم ممنون حتما میبرم حتما

دیروز از مسافرت اومدیم تو راه شیر کیک واینا خریدیم خورد نمیدونم اگ مسموم شده باشه چکار کنم داره هلاک ...

مسموم ميشد يكي دوساعت بعدش بالا مياور تمام محتويات رو هر چي خورده هضم شده ميگي صبح زرداب بالا اورده يعني ارنايي كه خورده مشكل نداشته