2777
2789
عنوان

عقد کردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 70 پست
باشه خب با اخلاقش و اینا سازگاری نداشتین که

خب درسته عقدو عروسی باهم بود اما دوران نامزدی بعدداز حلقه خیلی بیرون میرفتیم و شناخت پیدا کردم ازش فقط شبا خونشون نمیموندم یعنی عقد هم اگه بودم باز رسم نیست تا قبل عروسی دختر شب بمونه خونه پسر

صبــر  اوج احترام به حکمت خداست، صبور باش چیز های خوب زمان میبرن

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خب درسته عقدو عروسی باهم بود اما دوران نامزدی بعدداز حلقه خیلی بیرون میرفتیم و شناخت پیدا کردم ازش

ولی هیچی مثل زیر سقف رفتن طرف رو برای آدم رو نمیکنه

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
بسلامتی خوش بگذره 

بعد یه موضوع دیگه

من توی این مدت حدود پنج ساله ک شوهرمو میشناسم 

مثلا مشکلی نبوده ک نتونسته باشم حلش کنم

کلا مدلش اینطوریه خیلی تلاش میکنه تغیر بده خودشو وقتی مشکلی داره 

اما یه موضوعی هست ک درگیرم کرده تو این مدت

اصلا میکه نباید ناراحت بشی

جنبه مثبتش میشه علاقش بهم

جنبه منفیش میشه ادم ناراحت نشه؟اگر ناراحت باشم از چیزی خیلی عصبی میشه و اصلا بدون بحث دعوامون میشه...این خیلیییی بده😔

بعد یه موضوع دیگه من توی این مدت حدود پنج ساله ک شوهرمو میشناسم  مثلا مشکلی نبوده ک نتونسته ب ...

وا یعنی چی تو اصلا ناراحت نشی ؟؟؟؟ 

بشین قشنگ براش توضیح بده آدم تشکیل شده از کلی حس یکیش حس ج ن س ی هست یکی حس ناراحتی ؛؛ میشه آدم اون حس رو از دست بده وقتی تو بغل توهه؟؟؟ نمیشه چون ی حسه 

پس نمیشه هم ناراحت نشه وقتی ی موضوع ناراحت کننده هست 

ولی اگه بخای میتونم کلید حس های بدنم رو خاموش کنم که همراه باهاش حس خوشحالی و ج ن س ی و بقیه هم خاموش میشن 

وا یعنی چی تو اصلا ناراحت نشی ؟؟؟؟  بشین قشنگ براش توضیح بده آدم تشکیل شده از کلی حس یکیش حس ج ...

ببین من کلا شوخ و شنگم

تا من انرژیم بالا باشه بگم بخندم شاد باشم مثل منه

یخورده گرفته بشم هی میاد میکه چته

میگم به خستگی اعتقاد داری

به بی حوصلگی به پریودی

میکه اره چیکار کنم خوب شی

مثل اسفند بالا پایین میپره ک خوبم کنه  روشاشم اینطوره که هی میگه نوچ ای بابا هی صورتشو میماله😐چون بهش گفتم خودتو کنترل کن اینطوری میکنه اگر نه یه ریز حرف میزنه عصبیم میکنه

و خدا نیاره روزی رو که از موضوعی از دست کسی ناراحت باشم به حدی عصبی و ناراحت میشه هرکسی هم میخواد باشه براش مهم نیست شروع میکنه با دعوا با من ک چرا تو ناراحتی اصلا برای چی خودتو نارااحت میکنی

اونوقت بحثمون بالا میگیره

هیچ جوره تو مخش نمیره

من عادت دارم موقع پریودی گریه میکنم هیچ علایمی ندارم فقط دوروز قبل گریه میکنم تا بشم 

سرهرچیز کوچیکی خیلی حساس میشم

اوایل خیلیییی اذیت میکرد

الان دگ بهش فهموندم گریم طبیعیه خیلی منطقی برخورد میکنه دستمو میگیره و هی ارومم میکنه

تنها جیزی ک باهاش کنار اومده اینه

و واقعا نمیدونم جیکارش کنم

با مشاوره حرف زدم یه مدت بهتر شد ولی برمیگرده

این باید یه کتاب آناتومی بدن زنان رو کامل بخونه و امتحان بده 

🤣🤣🤣🤣

نمیدونم به خدا

همه چیش خوبه جز این یکییییییی

هردفهم دعوامون میشه وقتی تموم میشه میکه اره میدونم مقصرم من  افراطی دوست دارم

میکم ربطی تداره تو بلدنیستی جطور منو بفهمی خودتو کنترل کنی

همه مردا زناشون رو دوست دارن😐میگه اره مقصر منم 😐😐😐😐احساس میکنه زیادی خوبه و زیادی دوسم داره ک اینطوری میشه🤣🤣🤣فقط در خد احساس

🤣🤣🤣🤣 نمیدونم به خدا همه چیش خوبه جز این یکییییییی هردفهم دعوامون میشه وقتی تموم میشه میکه اره ...

گناه داره ولش کن مردا خییییلی ساده تر از ما هستن و ما پیچیده و درک این قضیه براشون سخته