2777
2789
عنوان

عقد کردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 70 پست
عزیزم من زیاد از دستشون سختی کشیدم و بار اولم نبود ک این کلمه رو تو سایت میشنیدم ک خودتم مادرشوهر م ...

اگه تو سایت نگن ما خ‌دمون نمیدونیم مادرشوهر میشیم 🙄🙄😀😀😀

بنظرم یکم مهربونتر باش خدا هم بهت لطف کنه 

بنظرم زود عروسی کنین بهتره

ببین من خودم خیلی پرو و بی خیالم و عاشق خودمم  هررررچه قدر خاستی بمونی بمون حقته همون طوری شوه ...

من پرو نیستم

ولی راحت طلبم زیادی

اخه وقتی این همه وعده بمونم خونشون یعنی یه وعده هم غذا درست نکنم؟اخه من اشپزیم خیلی خوبه و غذاهای جدید زباد درست میکنم میدونم برم پیشنهاد میدن درست کن...کمک میکنن خودشون ولی خب من وقتایی ک هستم خونشون برای چیدن و جمع کردن میز کمک میکنم چون کسی نیست کمک کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد عروسی سختتون نبود چطور‌ انقدر بدون شناخت ولی چ با حاله ها شوهراتون خسابی عقده گشایی کردن بعذ ...

فامیل بود شوهرم، 

صبــر  اوج احترام به حکمت خداست، صبور باش چیز های خوب زمان میبرن
کرد کجا هستین ؟ من نشنیده بودم تاحالا چ جالبه رسوماتتون

کرمانشاه اما دیگه پایبند رسوماتمون نموندیم البته اینکه دور از فامیل هم زندکی کردیم بی تاثیر نیست.اما یکی از رسوماتمون ک پاش موندیم اینه ک زیاد عقد کرده نمیمونیم بد میدونیم.ما مثلا سر9ماه عروسی کردیم

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
من پرو نیستم ولی راحت طلبم زیادی اخه وقتی این همه وعده بمونم خونشون یعنی یه وعده هم غذا درست نکنم؟ ...

اسمش پرویی نیست حقته 

کلا سختش نکن قضیه رو تو برو بمون اگه خودت دوست داشتی درست کنی درست کن جوری که خودت دوست داری و راحتی نذار بهت دستور بدن یا مجبور باشی 

وای😂😂😂 من الانم که ازدواج کردیم حس میکنم وقتی کنارش میشینم باز بدش میاد😂😂😂😂😂

اره بابا میاد 😂 ما تو دوران نامزدی بدون اینکه کسی بدونه یه مشهد هم رفتیم مهریه ی صیغه مون بود هنوز بابام نمیدونه یه بار شوهرم داشت سوتی میداد خودمو کشتم تا جمعش کرد 😂😂😂

اگه تو سایت نگن ما خ‌دمون نمیدونیم مادرشوهر میشیم 🙄🙄😀😀😀 بنظرم یکم مهربونتر باش خدا هم بهت ل ...

میدونیم میشیم ولی به این عنوان که این بلاهایی ک سرش میاری سرت میاره میگن🤣

عروسی رو خودم انداختم عقب  مشکلی مالی نداشتیم ولی شرایطمون جور نبود حوصله سختی کشیدن نداشتم ترجیح میدم همه جیزم رو به راه باشه بعد برم

پله ای ساختن رو نمیکشم

اره بابا میاد 😂 ما تو دوران نامزدی بدون اینکه کسی بدونه یه مشهد هم رفتیم مهریه ی صیغه مون بود هنوز ...

ای وای خخخخخ، کوردی شما هم؟  کدوم شهر

کرمانشاه اما دیگه پایبند رسوماتمون نموندیم البته اینکه دور از فامیل هم زندکی کردیم بی تاثیر نیست.اما ...

اها، خیلیم عالی، خوشبخت شی گلی

من پرو نیستم ولی راحت طلبم زیادی اخه وقتی این همه وعده بمونم خونشون یعنی یه وعده هم غذا درست نکنم؟ ...

شوهرت کمک کنه خیلی بهتره.این میشه وظیفه تون