2777
2789
عنوان

کرونا در بچه ها

140 بازدید | 8 پست

دوستانی که کرونا داشتین بچه هاتون گرفتن؟من از ۳شنبه 7علایم داشتم ومتاسفانه سه پزشک تشخیص سینوزیت و عفونت گوش دادن دیروز pcr دادم و مثبت شد علایمم تقریبا برطرف شده اما پسرم از صبح تب خفیف داره و بی اشتهاس شما چه تجربه یی از این مورد دارین؟بچه هاتون کرونای شدید گرفتن؟

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
من گرفتم پسرم بعد از یک هفته گرفت دو شب تب شدید بعدش اسهال ولی یک روز اسهال بود بعد خداروشکر خوب شد

خداروشکر تبش تا چند رفت بالا؟

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر تبش تا چند رفت بالا؟

تا ۳۹  که با شیاف پایین نمیومد سریع بردمش دکتر امپول زد خداروشکر تبش سریع اومد پایین 

اگه حرف وزن نداره! پس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟ ಥ‿ಥ 

از یه پزشک شنیدم که چون بچه ها در سن واکسن هستند بدنشون نسبت به کرونا خیلی آسیب پذیر نیست و در حد همون اسهال و استفراغ و تب به مدت یکی دو روز دیگه خوب می شن. البته اینکه چقدر صحت داره رو نمی دونم

پسرم کلا همون روز فقط تب داشت که از ۳۸.۵ بیشتر نشد تبش و صبح روز بعد کاملا عادی بود فقط تا یه هفته ده روز بد غذا شده بود و کم میخورد نسبت به قبل