sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 عنوان وسواس دارم😥 167 بازدید | 16 پست تو ست کردن لباسام وسواس دارم چکار کنم؟😑 به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن... 1400/02/04 | 15:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 چند سالته😊 ۱۵ به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 منم همین طورم 😭خیلی بده به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
مهین۶۷ عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 2241 ۱۵ منم 19 ام همینم ناراحت نباش عضو گروه رز قرمز❤وزن اولیه۹۵ ❤وزن فعلی۹۵❤هدف اول۹۰ ❤هدف دوم ۸۵❤هدف سوم ۸۰❤هدف چهارم ۷۵❤
کوچولو٧٩ عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 3161 کاش همه وسواسا اینجوری باشه 🌹عالم همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🌹 🌹ایهیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 🌹
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 طبیعیه منم هم سن تو بودم حساس بودم ولی به مرور درست میشه🤗😅 یعنی بخاطر سنمه؟؟ به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 کاش همه وسواسا اینجوری باشه من کلا وسواس دارم تو همه چی وسواس فکری وسواس ست کردن لباس..... به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
دلیناز2 عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 2304 به ی سنی میرسی که بچه و خانواده و کار و شغلت اجازه فکر ب این موارد بهت نمیده و چیزای مهمتری برای به هدف و تنظیم کردنش هست
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 به ی سنی میرسی که بچه و خانواده و کار و شغلت اجازه فکر ب این موارد بهت نمیده و چیزای مهمتری برای به ... 😶دوس ندارم اینطور بشم به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 اره عزیزم منم اینجوری بودم طوری که سرتاپا مشکی میپوشیدم با شال رنگی . لباسام سه رنگ میشد بدم میومد😅 😂😂 به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 راستش بدم میاد میگن ک فلان چیز بخاطر سنمه به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 مگه چ فرقی داره با سنای دیگه منم آدمم تصمیماتی میگیرم چرا میگن بخاطر سنشه به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
دلیناز2 عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 2304 😶دوس ندارم اینطور بشم ما نه اینکه دوست داشتیم شرایط جامعه جوری رقم خورد که مجبورشدیم فک نکنیم راجبشون چون هزینه های زیادی ازمون میگرفت نه الزاما خانواده و بچه حتی ی مجرد تنها و مستقل بلکه بیشتر به این زوایا نگاه میکنه و براش پرداخت قبوض و قسط و اجاره خونش مهمتر میشه