2777
2789
اسم سگ من بلفی اونم پامرانینه  ی ژرمن میخام بخرم تا سال دیگ اسمشو بذارم هیرو😍

قیمت ؟

کاربری ب من داده شده 😊 ۱۵ سالمه نپرسین و حمله نکنین...😐اشک ها کلماتی هستند که قلب نمی تواند آنها را بگویدمُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون                     من دختریم ک هیچکس از غم و ناراحتیم خبر نداره و‌هیچکس گریمو ندیده   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم رکس.

وای خودشه فک‌کنم مرسی 

کاربری ب من داده شده 😊 ۱۵ سالمه نپرسین و حمله نکنین...😐اشک ها کلماتی هستند که قلب نمی تواند آنها را بگویدمُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون                     من دختریم ک هیچکس از غم و ناراحتیم خبر نداره و‌هیچکس گریمو ندیده   
پامر از ۱۰ ۱۲ تومن هست تا بالای ۵۰ میلیون من سال پیش ۷/۵ خریدمش  ژرمن اموزش دیده بالای بیست می ...

چجوری این همه پول میدین؟