2777
2789
قربونت عزیزم خیلی از وسایلات خوشم اومد باب سلیقه ام بود انشالله یه خونه خوشگل غرق نور هم بخرید که وس ...

اسکرین هم میگیرم باز موقع عکس گذاشتن می‌ره تو گالریم نمیره تو تمام عکس هام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشگل بودن ...استارتر منطقه ۵ ینی دقیقا کدوم منطقه؟

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
کاش عکس نمیزاشتی چشمت میزنن. چشم نظر واقعیت داره تو قرآن هم اشاره شده

اخه بخاطر کرونا هیچ مراسمی نداشتم واینکه چون جشن نداشتم اکثریت گفته بودن جهازش حتما مزخرفه خودمم حس بدی داشتم نکنه چیزایی ک خریدم خوب نباشن چشم برش میدارم 

مبارک باشه اسی جان . قشنگ بودن همه وسایلت خوشبخت بشی ان شاالله .

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

عزیزم مبارکت باشه به خوشی ازشون استفاده کنی

همشو پدرت خریده؟ دستشون درد نکنه 

منم در حال خریدم فعلا منتظرم خونم آماده بشه تا وسایل بزرگارو مستقیم ببرم خونه خودم 

«و هیچ اندوهی برطرف نشود مگر تو آن را از دل برانی…»
اخه بخاطر کرونا هیچ مراسمی نداشتم واینکه چون جشن نداشتم اکثریت گفته بودن جهازش حتما مزخرفه خودمم حس ...

وان یکاد بخون فوت کن به خودت و زندگیت 

نترس عزیزم تا خدا نخواد هیچی نمیشه❤

اتفاقا همه چیزت عاااالی بود به دل خوش استفاده کنی از تک تکشون🌸🌸🥰😘