2821
2789

ست لوازم برقی هات عالی بود 

ظروف برنج و مسی هات خیلی قشنگ و با سلیقه بود 

روتختیت خوشگل بود 

آشپزخانه ات خیلی شیک شده با جهیزیه ات 

دست پدر مادرت درد نکنه سنگ تموم گذاشتن خدا بهشون عمر با عزت بده 

انشالله خودتم خوشبخت و عاقبت بخیر بشی و به خوشی از وسایلای قشنگت استفاده کنی 

منتظر عکس پذیراییت هم هستم 

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن بابا مستأجرم خونه تو منطقه ما گرونه تهرانم منطقه 5

واي تهران خيلي گرونه شما چقدر اجاره دادين 

وسايلت خوشگلن مبارك دست پدر مادرت درد نكنه

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))

مبارکه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

ست لوازم برقی هات عالی بود  ظروف برنج و مسی هات خیلی قشنگ و با سلیقه بود  روتختیت خوشگل ...

خیلی ممنونم چقدر بهم انرژی مثبت دادی آخه من بخاطر کرونا هیچ مراسمی نداشتم دلم پوشیده بود

خوشکلن ایشالا خوشبخت بشی عروس خانم اگه تونستی فرمالیته بگیر از دلت دربیاد 

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️