2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا فرزاد حسنی گفت، خداداد وقتی مافیا می شه خیلی خیلی سبز بازی می کنه و تابلو میشه

همون دیگه کسایی که وقتی شهرن اینقدر خوب بازی میکنن مافیا میشن تابلو میشن مثل حامد آهنگی

به زندگیم خوش اومدی....
همون دیگه کسایی که وقتی شهرن اینقدر خوب بازی میکنن مافیا میشن تابلو میشن مثل حامد آهنگی

فینال فینالیست ها دیگه چی می شه ترکیب حامد آهنگی. عزیزی- واشقانی- حسین مهری. مریم مومن 

من نظری در مورد اینکه خداداد متقلبه یا واقعا باهوشه ندارم اما اینو میدونم ک اصلا اصلا پلیر خوبی نیست چون هیچ قانونی رو رعایت نمیکنه.هم تو بازی امشب هم بازی قبلی با بغل دستیش پچ پچ میکنه و ماهیت نقش ها برا بازیکنا رو میشه و همینم باعث میشه جذابیت بازی بشدت بیاد پایین.کلا از وقتی خداداد وارد بازی شده هیچ هیجانی نداره

آدم خوبی نیستم اما خدا هرچی خواستم بهم داده.مرسی خدا🌹