2777
2789
عنوان

اینو بخرم؟؟؟

15 بازدید | 16 پست
ساک دستی لوازم کودک دیوونم میکنه.نمیدونم شالمو بگیرم کیفمو بگیرم کیف وسایلو بگیرم چیکار کنم آخرشم میام کفش پام کنم یا میفته از دستم پرت میشه تو صورتم سرویس میشم 😐 به نظرتون این بهتر نیست؟ http://www.tisagol.com/details.aspx?id=4903&pm=20

مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزنش ٣٠٠ گرم.قیمتشم ١٩٠ بوده شده ١٥٠. بچم که همیشه تو کریر دست شوهرمه

مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com

به نظرم کوله پشتی تمام مشکلاتو حل میکنه، نمیدونم... نمیدونین چه زجری میکشم با کیف دستییی.جاشم برام کمه این انگار جاداره

منم ساک بچه نمیخوام بخرم کوله راحت تره اما نه این شکلیش.با این قیمت خیلی کوله های باحالی میتونی بخری هم تیپ زدی هم وسایل بچه توشه هم اذیت نمیکنه دوتایی بندازی
آه ای زندگی منم که هنوز با همه پوچی از تو لبریزم نه بر آنم که رشته پاره کنم نه بر آنم که از تو بگریزم
من زیادی بچه میزنم از نظر قیافه.بلینید عکسمو تعجب میکنید بچه دارم. تیپ زنونه بم نمیخوره آخه. نه شهر دیگه نیستن خانواده ولی بچم خیلی قوانین داره واسه خودش، هرجا میرم یه عالمه چیز باید همرام باشه