2777
2789
عنوان

پرنده فاخته نحسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1810 بازدید | 42 پست
کی گفته سگ نحسه؟؟؟؟ میگن سگ نجسه😐

منظورم اذیت کردنشون هست حالا به اسم نحس یا نجس 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توخونه مامانم اینا چندساله هستن ومیان بچه میزارن ومیرن دوباره یسری دیگه میان خیلیم عالی وهیچ مشکلی نیس..این حرفا چیه تواین ‌وره زمونه..همون حدیثایی ام ک میگی هست اصن باعقل جور درمیاد خدا موجوداینجوری افریدع باشه..اگ ب اذیت کردنه ک هرحیونی رواذیت کنی بله آهش دامن آدمو میگیره وکارماشو میبینیم

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

منظورتون یا کریمه؟؟؟

چون خونه جدیدمون لونه کرده ما بخاطرش اون قسمت دیوارو سفید نکردیم جوجه داشت دلمون نیومد لونشو خراب کنیم صبر کردیم که حوجه هاش بزرگ بشه

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

ما داشتیم 

پنجره راه پله هامون باز بود اومده بود بالای جعبه ها لونه ساخته بود

هیچ نحسی و فلانیم نداشت

جوجه های از تخم دراومده بودن کیف میکردی میدیدیشون

انقدر که خنگ و گوگولین😂

دیش دیری دیرین ماشالا💃

😏

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

این یاکریما که پشت پنجره ها لونه میسازن اتفاقا شدیدا پر برکت هستن. اون که پیامبر گفته تو خونه نگهداری نکنین بخاطر اینه که اون زمان حیوون بیچاره‌رو میگرفتن میکردن تو قفس پیامبر گفت اینکارو نکنین نفرینتون میکنه

سال ۱۴۰۲ برای هممون اتفاقات خوبی میفته💜💚

من ک اتفاقا به غیربرکت چیزی ازشون ندیدم ...هرباری اومدن لونه گذاشتن  و من اب و دون بهشون دادم اتفاقا تواون زمان حال روحیم بهتره و شوهرمم کسب و کارش رونق پیدا میکنه ....

خرافاتی_نباشیم#  

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

بنظرم هیچ ربطی نداره

چون وجود دارن و حساس میشیم اتفافات روزمره رو کنارهم میذاریم و بهشون ربط میدیم

شاید دلیل برکت بشن ولی هیچوقت یه پرنده نمیتونه دلیل دعوا یا ناسازگاری یا اتفاق شوم بین انسان ها باشه