میگن مواظب باشید توخونتون لونه نسازه یا تخمنزاره، چون اهل خونه رونفرین میکنه و باعث دعوا بین اعضای خونه میشه، صداش هم شبیه کلمه فقدتکمفقدتکمهست ینی بمیرید بمیرید، کسی تجربه مشابه داره؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
اصلا نباید بهش دست بزنی من مادرم خیلی میترسید میگفت دعانویس تو خونه راه نمیدم از طرفی از پرنده میترسید اخر با هزار مکافات و استرس به دعا نویس پیام دادیم و گفت من دعاشو میخونم یه شمع روشن کن با اب جوش توی حیاط تا سه روز میره و رفت حتی نباید تو چشاش خبره بشی سنگینی بدی داره خواهرم روش چله افتاد بخاطر سنگینی دو تا از بچه هاشو از دست داد یکی که قلبش اشکیل نشد یکیم توی یک سالگی فوت کرد
نههههه یاکریم با فاخته فرق داره ها این یاکریما که پشت پنجره ها لونه میسازن فاخته نیستن توگوگل سرچ کنین فرقشو بخونین. فاخته کلا الان دیگه تو شهرا نیست . بعدشم گفتن تو خونه نگه ندارید یعنی زندانی نکنین نه اینکه طفلکیا رو اذیت کنین و لونشو خراب کنین😐