2777
2789
عنوان

این عجیب نیست ؟؟ 😳😳

290 بازدید | 14 پست

من و دوستم با ی آقایی در حد ی چت درارتباط بودیم ک من تا حالا صداشو نشنیدم انا رفیقم چند ساله باهاش دوست معمولی هس و چند باری صداشو شنیدع و میگع شبیه یکی از آشنا هامون هس 

حالا برای من این عجیبه ک بار ها توی خواب ی صدایی شبیه اون آشنامون می شنوم ک میگع همون دوست من هس ( همون ک تا حالا نشنیدم صداشو ) همش اسم خودشو می آوورد یا جمله هایی ک یادم نیست و بهم می گفت 

ب رفیقم گفتم گف شاید خودش بودع ک اوندع تو خوابت و واقعا صدا خودش بودع یا حتی قیافش

برام خیلی عجیبه تا حالا همچین چیزی پیش نیومدع 

نظر شما جیه ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بسه مسخره نکن جدی عم 😑😑😠😠😠 از قبل اون فیلم بودع

خب تو ناخوداگاهته ،،،میاد تو ذهنت دیگه،،منم گاهی ی ادمایی میان تو خوابم و ی حرفایی میزنیم باهم ک خودم تا چند روز هنگم

کامرانیه نکنه

😂😂

ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم �🐂🐂خاص نیستیم چون عقده ای نیستیم🍃🍃 بالا نیستیم چون پرچم نیستیم 🏳🏳ما فقط آدم هستیم چیزی که خیلیا نیستن 😏😏✌🏻🤟🏻🤟🏻 
ببین وقتی به چیزی فکر میکنی احتمال اینکه خوابشو ببینی هست:/  پس فک نکن چیزی بهت الهام شده

منظورم الهام نی فقط واسم عجیبه پس اون صدا کیه وقتی من تاحالا صداشو نشنیدم 

خب تو ناخوداگاهته ،،،میاد تو ذهنت دیگه،،منم گاهی ی ادمایی میان تو خوابم و ی حرفایی میزنیم باهم ک خود ...

من پارسال یبار خواستم برونفکنی رو امتحان کنم امروز خواب دیدم روحم از بدنم جدا شد😐

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔